Yeni korku filmi izleyicileri dehşetle burun buruna getiriyor

"Her yerde bu yüzü görüp duruyorum"

29 yaşındaki Lukas Gage, Fargo ve White Lotus gibi ödüllü yapımların yanı sıra Netflix'in popüler dizisi You'da da rol almıştı (Paramount Pictures)

Paramount Pictures'ın merakla beklenen korku filmi Gülümse 2'nin (Smile 2) fragmanı yayımlandı. Devam filminden gelen ilk görüntülere bakılırsa izleyiciler bir kez daha kaşlarını çatmaya hazırlanıyor.

Yönetmen Parker Finn'in 2022 tarihli başarılı korku filminin devamı niteliğindeki yapım, 18 Ekim'de vizyona girecek. 

"Bana gülümsemeyi kes"

Devam filminde 37 yaşındaki Kyle Gallner rolüne geri dönerken, oyuncu kadrosuna Naomi Scott, Lukas Gage ve Rosemarie DeWitt gibi yeni isimler eklendi.

31 yaşındaki Scott, fragmanda "Bana gerçekten çılgınca bir şeyler oluyor" diyor: 

Her yerde bu yüzü görüp duruyorum.

Daha sonra, "Bana gülümsemeyi kes!" diye bağırıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

37 yaşındaki Finn, Laura Hasn't Slept adlı kısa filminden uyarlanan Gülümse'nin devam filmini kaleme aldı ve yönetti. 

Marty Bowen, Wyck Godfrey, Isaac Klausner ve Robert Salerno yeni filmde yapımcı olarak görev alıyor.

Gülümse (Smile), bir hastasıyla yaşadığı travmatik bir olaya tanık olduktan sonra hayatı bir anda altüst olan bir psikiyatristi merkezine alıyordu. Dr. Rose Cotter rolünde Sosie Bacon izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Bacon'ın performansı hem eleştirmenlerin hem de izleyicilerin beğenisini kazanmıştı.

Gülümse, 17 milyon dolarlık bütçeyle dünya çapında 216 milyon dolar hasılat elde etmiş ve yönetmen Finn'in Paramount'la masaya oturmasını sağlamıştı.

"Tüm ekip dehşete düştü"
 


Gülümse 2'nin yıldızlarından biri olan ve HBO draması Euphoria'yla da tanınan aktör Lukas Gage, Hollywood Reporter'a konuşmuş ve Gülümse 2'nin ne kadar korkunç olduğuna değinmişti. 

O günkü sahnenin bu kadar yoğun olması beni gerçekten şoke etti. 'Oyunculuk bu, bir şey olmaz' diye düşünüyorsunuz ama film çok korkutucu. Tüm ekip dehşete düştü. Gülümsemenin kendisi çok ürkütücü ve üstüne bir de en kanlı sahneleri eklediğinizde... Evet, benim de midem zayıf. Pısırığın tekiyim.

Kaliforniya doğumlu aktör, "Eğer ilk filmi sevdiyseniz, buna bayılacaksınız" demişti.


Independent Türkçe, Hollywood Reporter, IndieWire, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU