Tepki çeken gerçek suç dizisi bir haftada 19,5 milyon kez izlendi

İki haftadır Netflix'in zirvesinden inmiyor

Canavarlar'da Lyle ve Erik Menendez'in avukatı Leslie Abramson'ı 41 yaşındaki Amerikalı oyuncu Ari Graynor (en sağda) canlandırıyor (Netflix)

23-29 Eylül'de Netflix'te en çok izlenen yapımlar açıklandı.

Ryan Murphy'nin tartışmalı dizisi Canavarlar: Lyle ve Erik Menendez'in Hikayesi (Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story), yayında olduğu ikinci haftada da zirveyi kimseye kaptırmayarak bir numarada yer aldı.

Geçen haftadan daha çok izlendi

Gerçek suç dizisi, bir haftada 19,5 milyon izlenme sayısına ulaşmayı başardı ve geçen haftaki listede 4 günde elde ettiği 12,3 milyon izlenme sayısını aştı.

Yayın hayatına 19 Eylül'de başlayan dizi, 1996'da ebeveynleri José ve Mary Louise "Kitty" Menendez'i öldürmekten hüküm giyen kardeşler Lyle ve Erik'in davasını anlatıyor.

Erik Menendez, Ryan Murphy'nin dizideki tasvirlerinde "kötü niyetli" olduğunu öne sürmüştü:

Murphy korkunç anlatısını, aşağılık ve dehşet verici karakter tasvirleri ve cesaret kırıcı iftiralarla şekillendiriyor.

Yeni romantik komedi ikinci sırada

Listenin ikinci sırasında, romantik komedi türündeki yeni dizi Nobody Wants This yer aldı. Başrollerini Adam Brody ve Kristen Bell'in paylaştığı dizi, yayına girdiği ilk 4 günde 10,3 milyon izlenme sayısına ulaştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Onu, başrollerinde Nicole Kidman, Liev Schreiber, Eve Hewson ve Billy Howle'un yer aldığı The Perfect Couple izledi. Yazar Elin Hilderbrand'in çok satan romanından uyarlanan suç draması, listedeki 4. haftasında 6 milyon izlenme sayısına ulaşabildi.

Başarılı yönetmen Jeremy Saulnier imzasını taşıyan aksiyon filmi Rebel Ridge, yayın devinde gösterime girdiğinden beri fırtına gibi esmeyi sürdürüyor. Başrolünde Britanyalı aktör Aaron Pierre'in yer aldığı aksiyon-gerilim filmi, 8,9 milyon izlenmeyle zirveyi bu hafta da kimseye kaptırmadı.

Scott Westerfeld'in, New York Times çok satanlar listesine giren romanından uyarlanan ve başrolünde Joey King'in oynadığı bilimkurgu türündeki Çirkinler (Uglies), 8,7 milyon izlenmeyle ikinci sıraya yerleşti. 

Üçüncü sıradaysa gerçek suç belgeseli Firar: Kaçak Aşıklar (Jailbreak: Love on the Run) yer aldı. Belgesel, Alabama'daki bir gardiyanın, cinayetten yargılanmayı bekleyen bir adama aşık olup kaçması için her şeyi göze almasını anlatıyor.


Independent Türkçe, Variety, Tudum

DAHA FAZLA HABER OKU