Yıldız isim yeni filmi için tanınmaz hale geldi

Üç ayda 24 kilo verdi

The Cut'ın prömiyeri, 5 Eylül'de Toronto Uluslararası Film Festivali'nde yapıldı (Tea Shop Productions)

Ünlü aktör Orlando Bloom, Sean Ellis'in yönettiği yeni filmi The Cut'ta, bir dövüşten önce kilo vermek için zamana karşı yarışan, çöküşün eşiğindeki bir boksörü canlandırıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bloom'un oynadığı boksör, John Turturro'nun canlandırdığı karanlık bir koçun rehberliğinde, hayatını tehdit etse bile kilo vermek için her şeyi yapıyor.

Variety'ye konuşan 47 yaşındaki Bloom, İrlandalı aktris Caitríona Balfe'ın de rol aldığı filme hazırlanırken üç ayda 24 kilo vermiş. 

"Çekimlerden hemen öncesine kadar üç aylık bir süre boyunca yiyecekleri azalttım, o zaman en zayıf halime ulaştım" diyen Bloom ekledi:

24 kilo verdim. Başladığımda yaklaşık 84 kiloydum. Yani epey fazla kilo verdim ve zihinsel olarak da çok zorlandım. Birini yeterince uzun süre ton balığı ve salatalıkla beslerseniz...

"Öleceğimi sandım"

Bloom, filmin prömiyerinde People'a yaptığı açıklamada, çekimler sırasında bir noktada "gerçekten öleceğini düşündüğünü" itiraf etti.

Film boksörün daha düşük bir sıklete geçmek için çıktığı rahatsız edici yolculuğu izliyor. Ellis, The Cut'ı ters kronolojik sırayla çekti yani Bloom, prodüksiyon sırasında aslında kilo alıyordu. 

Oscar adayı yönetmen Ellis, "Diyet yaparken çalışması imkansız olacaktı. Yani bize en zayıf haliyle geldi ve sonra yemek yemeye başladı" dedi: 

Bu da filmin önce sonunu ve sonunda da başını çekmemiz gerektiği anlamına geliyordu. Çekim yaptığımız 25 gün boyunca kalori almaya devam etti. Ve sonra film tersine kurgulandı.


Independent Türkçe, Variety, People

DAHA FAZLA HABER OKU