"2024'ün en iyi polisiyesi" Netflix'e geliyor

Bugün gösterime girdi

Netflix'in yeni dizisi The Perfect Couple, varlıklı bir ailenin hayatının, bir cinayetle altüst olmasını merkeze alıyor.

Nicole Kidman ve Liev Schreiber bu zengin ailenin, oğullarının gösterişli düğününe ev sahipliği yapan liderleri rolünde izleyicilerin karşısına çıkıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak işler, dünyaca ünlü bir roman yazarı olan Greer Garrison Winbury, eşi Tag, çocukları Abby, Thomas, Will ve Benji için korkunç şekilde ters gitmeye başlıyor.

Elin Hilderbrand'ın 2018 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan mini dizide Kidman ve Schreiber'e Dakota Fanning, Jack Reynor, Sam Nivola, Billy Howle ve Eve Hewson eşlik ediyor.

Bugün gösterime giren gizemli cinayet draması izleyicileri heyecanlandırdı. Mini dizi, konusu ve atmosferi itibarıyla HBO'nun ödüllü dizisi The White Lotus'a benzetildi.

Netflix, 18 yaşından küçükler için uygun olmadığını belirttiği dizinin konusunu şöyle özetliyor:

Amelia, Nantucket'ın en zengin ailelerinden birinin gelini olmak üzeredir. Ancak şoke edici bir ölüm, düğünü altüst eder ve herkesi şüpheli durumuna düşürür.

"Bıçaklar Çekildi, The White Lotus ve Big Little Lies karışımı"

The Perfect Couple'ın Londra'daki prömiyerinin ardından diziye ilk yorumlar gelmeye başladı bile. 

Forbes, mini diziyi "2024'ün en iyi polisiyesi" diye nitelendirdi. 

Mashable'da yayımlanan bir başka makaledeyse dizinin, Bıçaklar Çekildi (Knives Out) serisi ve HBO'nun The White Lotus ve Big Little Lies dizilerinin karışımı gibi göründüğü belirtildi.

Netflix kullanıcılarıysa diziyi izlemek için sabırsızlandıklarını belirtiyor. Biz kullanıcı, The Perfect Couple'ın yıldızlarla dolu oyuncu kadrosuyla hit olacağına inandığını söyledi.


Independent Türkçe, Daily Mail, Forbes, Mashable

DAHA FAZLA HABER OKU