Tecavüz suçlamasından sonra Hollywood'dan silindi: "Benzin alacak param yok"

Kamyonetini satmak zorunda kalmış

38 yaşındaki Armie Hammer, 2017 yapımı Oscar adayı Beni Adınla Çağır'da Timothée Chalamet'yle birlikte rol almıştı (Sony Pictures Classics)

Armie Hammer, salı günü Instagram'da paylaştığı bir videoda "Los Angeles'ta yeni bir hayata" başladığını duyurdu. Bir zamanların ünlü oyuncusu, "artık benzini karşılayamadığı" için kamyonetini satmak zorunda olduğunu da söyledi.
 


Kaliforniya'daki bir CarMax mağazasında çekilen videoda Hammer, "Birkaç haftadır Los Angeles'a geri döndüm" diyerek ekledi:

Bu benim kamyonetim. Bunu 2017'de kendime Noel hediyesi olarak almıştım çünkü uzun zamandır kamyonetlerim var. Bunu çok sevdim ve onu kampa, birçok kez ülkenin diğer ucuna ve uzun yolculuklara götürdüm. Los Angeles'a döndüğümden beri yaklaşık 400 ya da 500 dolar değerinde benzin koydum ve bunu karşılayamıyorum.

Hammer, 2021'de kendisine yöneltilen cinsel istismar iddiaları nedeniyle Hollywood'da istenmeyen adam haline geldikten sonra Cayman Adaları'nda yaşamaya ve devremülk satıcısı olarak çalışmaya başlamıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Tecavüz ve yamyamlık iddiaları nedeniyle Hollywood'dan afaroz edilen Sosyal Ağ (Social Network) ve Beni Adınla Çağır (Call Me by Your Name) oyuncusu, polis soruşturmalarının da merkezinde yer almıştı.

Nihayetinde, iddiaları reddeden ve tüm ilişkilerin rızaya dayalı olduğunu savunan Hammer'a karşı herhangi bir suçlamada bulunulmamıştı.

Son aylarda çeşitli röportajlar veren Hammer, tüm cinsel saldırı iddialarının gerçek dışı olduğunu savunurken, "eşini aldattığı" ve "kendini iyi hissetmek için insanları kullandığı" gibi diğer kötü davranışlarını kabul etti.

Hammer, eğlence sektöründen sürgün edilmenin "özgürleştirici" olduğunu öne sürse de hayatını anlatan bir senaryo yazdığını ve sinemaya geri dönmeyi umduğunu da açıkladı.


Independent Türkçe, Variety, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU