Game of Thrones'un yıldızından yeni dizi

Bu kez casus oluyor

Britanyalı yıldız Emilia Clarke (sağda), Game of Thrones'daki performansıyla 2013, 2015, 2016 ve 2019'da Emmy adaylığı kazanmıştı (HBO)

Game of Thrones'un yıldızlarından Emilia Clarke'ın yeni projesi belli oldu. Birçok kez Emmy'ye aday gösterilen oyuncu, Ponies adındaki casusluk geriliminde rol alacak. 

Soğuk Savaş dönemini konu alan dizi, 2019 tarihli komedi Booksmart'la tanınan Susanna Fogel ve Mr. Robot, Mad Men ve New Girl'ün bazı bölümlerini kaleme alan David Iserson imzasını taşıyor.

Diğer dizisinin çekimleri de sürüyor

Clarke, halihazırda Amazon Prime Video'nun Criminal adlı dizisinin çekimlerine devam ediyor. Ed Brubaker ve Sean Phillips'in çizgi romanından uyarlanan bu dizide Charlie Hunnam, Richard Jenkins, John Hawkes ve Adria Arjona'yla birlikte rol alıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ponies 1977'de Moskova'da geçiyor. Amerikan Büyükelçiliği'nde görevli iki kadın, eşleri Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği'nde (SSCB) gizemli bir şekilde öldürülünce CIA ajanı olarak çalışmaya başlıyorlar. 

Clarke dizide Sovyet göçmenlerin eğitimli ve Rusça da konuşan kızı Bea'yi canlandırıyor. Bea ve korkusuz yoldaşı Twila, büyük bir Soğuk Savaş komplosunu ortaya çıkarmak ve onları dul bırakan gizemi çözmek için çalışıyor.

43 yaşındaki Amerikalı sinemacı Susanna Fogel, dizinin yönetmenliğini de üstlenecek. Iserson ise dizi sorumlusu olarak görev yapacak.

Marvel dizisinde de oynamıştı

HBO'nun 8 sezon boyunca devam eden rekortmen dizisi Game of Thrones'da Daenerys Targaryen'i canlandırmasıyla tanınan 37 yaşındaki Clarke, son dönemde Disney+'ta ekranlara gelen Marvel dizisi Secret Invasion'da rol almıştı.

Clarke'ın oynadığı filmler arasındaysa Jojo Moyes'un çok satan kitabından uyarlanan romantik macera Senden Önce Ben (Me Before You) ve 2018 yapımı Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi (Solo: A Star Wars Story) yer alıyor.


Independent Türkçe, Hollywood Reporter, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU