Netflix'in iptal ettiği dizinin hayranları kararı hâlâ aşamıyor

Eleştirmenlerin de övgüyle bahsettiği komedi 4 yıl önce sona erdi

Teenage Bounty Hunters, eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da 100 üzerinden 94 gibi kusursuza yakın bir puana sahip (Netflix)

Yayın devi Netflix'in, hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından beğenilse bile istenen izlenme rakamlarına ulaşamayan dizileri tek sezonun ardından iptal etmek gibi sevilmeyen bir alışkanlığı var.    

İkinci sezon onayını alamayan ve aniden iptal edilen yapımlardan biri de Teenage Bounty Hunters. 

Liseli ikiz kardeşlerin hikayesi

Teenage Bounty Hunters, liseli kardeşler Blair ve Sterling Wesley'yi merkeze alıyor. 

Netflix dizinin konusunu şöyle özetliyor:

Güney'deki seçkin bir liseye giden Sterling ve Blair adlı ikiz kardeşler, buradaki ergen hayatlarını, yeni kariyerleri olan kelle avcılığıyla dengelemeye çalışır.

Başrol oyuncuları Anjelica Bette Fellini, Maddie Phillips ve Kadeem Hardison, komediyle dramayı harmanlayan oyunculuklarıyla diziyi sırtlamıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Teenage Bounty Hunters'ın yönetici yapımcılığını Orange is the New Black ve GLOW'a da imza atan Jenji Kohan üstlenmişti.

İlk ve tek sezonu 2020'de gösterime giren komedinin 4 yıl önceki iptali, hayranların ve yaratıcıların diziyi kurtarmak için hararetli bir çaba göstermesine neden olmuştu.

Teenage Bounty Hunters'ın iptal edildiği duyurulduğunda pek çok tepki gelmişti. İptal haberi hızla yayılmış ve karar, sosyal medyada tepkiyle karşılanmıştı.

Dizinin yaratıcısı ve oyuncuları, Teenage Bounty Hunters'ın en heyecanlı yerinde sona ermesiyle ne kadar yıkıldıklarını açık sözlülükle dile getirmişti.

İmza kampanyası da işe yaramadı 

Diziyi kurtarmak için harekete gelen hayranlar, Change.org'da imza kampanyası başlatmış, Netflix'e durmadan tweet atmış ve yayın devinin yöneticilerine ulaşmaya çalışmıştı. 

Ancak yine de yayıncı kuruluş geri adım atmadı ve kararından dönmedi.

ScreenRant tarafından 2020'nin en iyi dizileri arasında gösterilen Teenage Bounty Hunters'ın ilk ve tek sezonu halen Netflix'te izlenebiliyor.

Dizinin sadık hayranlarıysa halen Teenage Bounty Hunters'ın kendine başka bir ev bularak, yayın hayatına farklı bir platformda devam edebileceğini umuyor.


Independent Türkçe, MovieWeb, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU