Popüler filmin devam projeleri iptal edilince Netflix kullanıcıları yıkıldı

Aboneliklerini sonlandırmakla tehdit edenler bile var

Ölüler Ordusu'nda 55 yaşındaki Dave Bautista (sağda), ekibiyle birlikte ölüme meydan okuyan paralı asker Scott Ward rolündeydi (Netflix)

Netflix kullanıcıları, izlenme rekorları kıran bir filmin devam projelerinin, "gerçekten üzücü" bir U dönüşüyle sessiz sedasız iptal edilmesiyle yıkıldı.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Zack Snyder'in üstlendiği Ölüler Ordusu (Army Of The Dead) Mayıs 2021'de yayın platformunda gösterime girmişti.

Yayın devi, 18 yaşından küçükler için uygun olmadığını belirttiği iki buçuk saatlik aksiyon filminin konusunu şöyle özetliyor:

Las Vegas'ta bir zombi salgınının başlamasının ardından bir grup paralı asker, benzeri görülmemiş büyüklükte bir soygun gerçekleştirmek için karantina bölgesine girer.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Filmde Galaksinin Koruyucuları (Guardians Of The Galaxy) serisinin yıldızlarından 55 yaşındaki Dave Bautista, komedyen Tig Notaro, Ella Purnell ve Omari Hardwick'in de yer aldığı dev bir oyuncu kadrosuna liderlik ediyordu.

Ancak film popüler olsa da Snyder ve yapımcı ortağı olan eşi Deborah, The Wrap'e yaptıkları açıklamada, animasyon dizisi ve devam filmleri planlarının suya düştüğünü söyledi. 

Filmin hayranları, X'te (Twitter) bu habere tepkilerini paylaşırken, bir tanesi bunun "gerçekten üzücü" olduğunu belirtti:

Bu benim için gerçekten üzücü. Ölüler Ordusu ve Hırsızlar Ordusu'nu (Army of Thieves) çok sevmiştim ve daha fazlasını istiyordum. Netflix'in Stranger Things'le de işi bitmek üzere olduğuna göre, orada benim için pek bir şey kalmadı.

Başka bir kullanıcı ekledi:

Görünüşe göre Zack Snyder'ın Ölüler Ordusu serisinden daha fazlasını alamayacağız.

Yayın platformunu, aboneliğini sonlandırmakla tehdit eden kullanıcılar da oldu:

Bize Snyder filmleri verdiğin için teşekkürler Netflix ama Ölüler Ordusu ya da Rebel Moon'un devamı gelmezse artık abonelik yok.

Bir hayran da 58 yaşındaki yönetmenin bundan daha iyisini hak ettiğini öne sürdü:

Bu berbat çünkü Zack bu nefreti hak etmiyor.

Başka bir izleyiciyse, Ölüler Ordusu'nu övmekle yetindi:

Ölüler Ordusu yine de harikaydı!


Independent Türkçe, Daily Mail, The Wrap

DAHA FAZLA HABER OKU