Ryan Reynolds, Halle Berry'ye Deadpool & Wolverine'de bir rol "asla teklif etmemiş"

Kedi Kadın'ın oyuncusuna Reynolds'ın eşi Blake Lively sorduğu halde yapımcının kendisi sormamış

Halle Berry, X-Men karakteri Storm'u yeni Deadpool & Wolverine'de tekrar canlandırması için Ryan Reynolds'dan “asla teklif gelmediğini” ileri sürdü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bir röportajda, Kedi Kadın'ın (Catwoman) oyuncusuna yeni çıkan Deadpool & Wolverine'de kameo yapmasına dair herhangi bir konuşmanın daha önce yaşanıp yaşanmadığı soruldu.  

Berry, ilk başta "hayır" diye yanıt verdikten sonra kendisine Reynolds'ın eşi, Gossip Girl'ün yıldızı olan Blake Lively'nin sorduğunu fakat serinin yıldızı ve yapımcısından teklif gelmediğini açıkladı.

Berry, ComicBook.com'a şöyle anlattı:

Blake (Lively) bana bir kere sordu. Bir Marc Jacobs defilesinde karşılaştık ve bana 'Eşimin filminde Storm'u canlandırır mısın?' diye sordu. Ben de 'Evet, o bana sorarsa' dedim ama bana ondan asla teklif gelmedi.

The Independent, Lively ve Reynolds'la temasa geçse de henüz yanıt alamadı.

Berry, Hugh Jackman'ın Wolverine karakteriyle birlikte 2000 yapımı ilk film X-Men, 2003 yapımı X2 (X2: X-Men United), 2006 yapımı X-Men: Son Direniş (X-Men: The Last Stand) ve 2014 yapımı X-Men: Geçmiş Günler Gelecek (X-Men: Days of Future Past) olmak üzere 4 X-Men filminde Storm'u canlandırmıştı.

İlk kez 2009'da orijinal X-Men serisinde Wade Wilson/Deadpool'u canlandıran Reynolds, süper kahramanın yeni devam filmindeki senaristlerden biri.

Filmde, Tyler Mane'in oynadığı Sabretooth ve Aaron Stanford'ın canlandırdığı Pyro gibi bir dizi orijinal karakter kameo yapıyor.

Fakat filmde ne Berry'nin ikonik mutant karakteri Storm ne de Patrick Stewart'ın canlandırdığı Charles Xavier yer alıyor. Filmin yönetmeni Shawn Levy, yapım aşamasında Stewart'ın karakterinin geri dönmesinin hiç düşünülmediğini ve tartışılmadığını daha önce söylemişti.
 

Deadpool & Wolverine'de Hugh Jackman ve Ryan Reynolds (20th Century Studios/Marvel)

Yeni filmde Reynolds, Deadpool/Wade Wilson rolünü yeniden üstlenirken Hugh Jackman, 2017 yapımı Logan'da öldürülen karakteri Wolverine'le geri dönüyor. Film, iki süper kahramanın yaşadıkları evrenin karşı karşıya kaldığı tehdidi alt etmek üzere, istemeyerek bir araya gelmesini konu alıyor.

Film, eleştirmenleri ikiye bölmüştü, bazı değerlendirmeler Deadpool & Wolverine'i "sıkıcı ve sinir bozucu" diye nitelendirirken bazılarına göre film, Marvel serisinin hâlâ yaşam belirtileri olduğunu kanıtlıyordu.

The Independent'ın eleştirmeni Louis Chilton filmden etkilenmeyerek şöyle yazmıştı:

Deadpool & Wolverine'i bir film olarak adlandırıyoruz çünkü sinemalarda gösterime girdi ve iki saat sürüyor ama bu teknik detaylar dışında, niyetine baktığımızda gişe rekorları kıran geleneksel filmlerle neredeyse hiçbir ortak noktası yok.

Sorun, filmin hikayesini kötü anlatması değil, hikayeyi iyi anlatmakla hiç ilgilenmemesi. Sadece Marvel'ın markasını korumak ve güçlendirmekle, hem ürün hem reklam olarak yaşamını sürdürebilmekle ilgilenen film, kendi kuyruğunu yiyen bir yılan.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İdil Barım

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU