The Last of Us'ın yeni sezonuna ilk bakış

HBO ilk görüntüleri paylaştı

Çoğu eleştirmen tarafından "en iyi video oyunu uyarlaması" diye nitelenen dizi, 8 Emmy ödülünün sahibi olmuştu (HBO)

HBO, The Last of Us'ın ikinci sezonu ve Game of Thrones'un öncesini anlatan A Knight of the Seven Kingdoms'ın ilk sezonu da dahil olmak üzere, merakla beklenen birçok diziden ilk görüntüleri paylaştı.

Tanıtım görüntüleri, House of the Dragon'ın ikinci sezon finalinden kısa bir süre önce yayımlandı. 

Görüntüler, 2024 ve 2025'te gösterime girecek HBO dizilerine hızlı bir bakış sunuyor.
 


2024'te izleyiciyle buluşacak yapımlar arasında Matt Reeves imzasını taşıyan The Batman'in spinoff'u The Penguin; Denis Villeneuve'ün Dune: Çöl Gezegeni (Dune) serisi karakterlerinden Bene Gesserit'i takip eden prequel (orijinal yapımdaki olayların öncesini anlatan dizi ya da film) Dune: Prophecy, Industry'nin üçüncü sezonu, The Sex Lives of College Girls'ün üçüncü sezonu, Harley Quinn'in 5. sezonu ve James Gunn'ın animasyon DC dizisi Creature Commandos yer alıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

HBO'nun tanıtım görüntülerinde hayranları en çok heyecanlandıran yapımların başındaysa The Last of Us geliyordu. Tanıtımda Joel rolüyle Pedro Pascal, Ellie'yi canlandıran Bella Ramsey ve Tommy'yi oynayan Gabriel Luna geri döndüğü görüldü. Ayrıca ikinci sezondaki yeni karakterlerden Dina rolündeki Isabela Merced, Isaac'i canlandıran Jeffrey Wright ve Catherine O'Hara'nın gizemli karakterine de ilk bakış sunuldu.

HBO daha önce, soğuk görünse de sevgi dolu baba figürü olan Joel'u canlandıran Pedro Pascal'ın seni sezondaki ilk görüntüsünü paylaşmıştı.

The Last of Us'ın ilk sezonu 2013 yapımı aynı adlı video oyunundan uyarlanmıştı. İkinci sezonun da oyunun 2020'deki devamındaki olayları takip etmesi bekleniyor.

Performansları, senaryosu, prodüksiyon tasarımı ve müzikleriyle eleştirmenlerden övgü dolu yorumlar alan dizinin ilk sezonu, 15 Ocak 2023'te gösterime girmişti.

İkinci sezonun 2025'te gösterime girmesi planlanıyor.


Independent Türkçe, Hollywood Reporter, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU