The Batman'in yönetmeninden devam filmi müjdesi

Yıldız aktör kötü adamı canlandırmayı sürdürecek

DC Studios'un eş başkanı ve eş CEO'su James Gunn, The Batman - Part II'nin iptal edildiği söylentilerini sene başında yalanlamıştı (Warner Bros)

Matt Reeves, ABD'nin Kaliforniya eyaletinin San Diego kentinde düzenlenen Comic-Con 2024'e cumartesi günü katıldı.

The Batman Part II üzerinde çalışan yönetmen, 2022'de sinemalarda gösterilen ilk filmde yer alan Colin Farrell'ın bir kez daha Penguen'i canlandıracağını onayladı. 

58 yaşındaki sinemacı, vizyon tarihi bir yıl ertelenen filmin Ekim 2026'da gösterime gireceğini doğrulayarak çekimlere 2025'in ilk aylarında başlayacaklarını açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

2022'de Robert Pattinson'ın başrolde olduğu The Batman, Bruce Wayne'in daha genç bir versiyonuna odaklanmıştı. 

The Penguin, The Batman'in Gotham City'nin sular altında kalmasıyla sonuçlanan büyük finalinden sonra başlayacak. Dizinin ikinci filme kadar olan zaman diliminde geçmesi bekleniyor.

Farrell, eylülde prömiyerini yapacak HBO dizisi The Penguin'de de aynı karaktere hayat verecek. 

47 yaşındaki Farrell, martta verdiği röportajda yeni dizi hakkında "gerçekten karanlık ve ağır" ifadelerini kullanmıştı. 

The Penguin'in "inanılmaz derecede şiddet içerdiğini" söyleyen İrlandalı aktör, sözlerini şöyle sürdürmüştü:

Bir adamın her zaman hayalini kurduğu şeye, yani belli bir güce ya da sosyal statüye yükselişini anlatıyor.

Matt Reeves, Farrell'ın Gotham City'nin ikonik süper kötüsü olarak geri döneceği The Penguin'den başlayarak The Batman evrenini genişletmeye hazırlanıyor. 


Ancak geliştirme aşamasında 4 yıl geçiren Batman spinoff'u Arkham Asylum'la ilgili planlar suya düştü. Dizinin resmen iptal edildiği önceki haftalarda bildirilmişti.

Robert Pattinson'ın başrolde olduğu 2022 yapımı The Batman'in spinoff'u olarak tasarlanan dizinin yapımcılığını, yönetmen Matt Reeves üstlenecekti. 


Independent Türkçe, Screen Rant, WION

DAHA FAZLA HABER OKU