Ünlü oyuncu beklenen projesini anlattı: "8 saatlik kaçık bir dizi"

Yeni The Batman dizisinin sonbaharda başlaması bekleniyor

The Penguin, Clancy Brown tarafından canlandırılan Salvatore Maroni'nin tanıtılmasını da içeren bir gangster draması (MAX)

Merakla beklenen dizi The Penguin'in yıldızı Colin Farrell, The Batman spinoff'uyla ilgili heyecanlandıran açıklamalarda bulundu.

Matt Reeves, Farrell'ın Gotham City'nin ikonik süper kötüsü olarak geri döneceği The Penguin'den başlayarak The Batman evrenini genişletmeye hazırlanıyor.  

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Penguin, Gotham dışında ilk kez bir Batman kötü adamının kendi canlı aksiyon dizisinin başrolünde yer aldığı dizi olacak.

Max, geçen hafta yepyeni bir The Penguin fragmanı yayınlayarak yeni dizisi hakkında izleyicilere daha fazla fikir vermişti.

47 yaşındaki Farrell, MovieZine'e verdiği yeni röportajda The Penguin hakkında konuştu. 

İrlandalı aktör diziyle ilgili "gerçekten karanlık ve ağır" ifadelerini kullandı. Dizinin "inanılmaz derecede şiddet içerdiğini" söyleyen oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

Bir adamın her zaman hayalini kurduğu şeye, yani belli bir güce ya da sosyal statüye yükselişini anlatıyor.

The Batman'in sonunu hatırlatan Farrell, "Filmin sonunda Carmine Falcone'un ölümü Gotham'da doldurulması gereken bir boşluk bırakıyor" diyerek ekledi:

Bu yüzden çeşitli insanlar bu gücü ele geçirmeye çalışıyor. Bu, Oswald'ın olağanüstü engelleri aşarak zirveye çıkma yolculuğu. Çok karanlık... 8 saatlik gerçekten kaçık bir dizi."

The Penguin, The Batman'in Gotham City'nin sular altında kalmasıyla sonuçlanan büyük finalinden sonra başlayacak.
 


Max, The Penguin'i "The Batman destanının bir sonraki bölümü" diye pazarlıyor. Bu da The Batman'in devam filmi için de önem taşıyabileceği anlamına geliyor. 

Henüz bir prömiyer tarihi belirlenmemiş olsa da The Penguin'in sonbaharda başlaması bekleniyor.


Independent Türkçe, ScreenRant, MovieZine

DAHA FAZLA HABER OKU