House of the Dragon: Hayranlar Daemon Targaryen'e tepkili

Bıkkın bir hayran "Umarım iyi bir açıklaması vardır" yazdı

House of the Dragon izleyicileri yeni sezonun bir yönünü eleştiriyor.

HBO dizisinin ikinci sezonu pazar günü (14 Temmuz), 5. bölümün ölümcül olaylarından sonra izleyicileri ana karakterlerle buluşturarak devam etti.

*Bundan sonrası spoiler içerir, bizden uyarması*

Hayranlar, Prens Aemond'ın (Ewan Mitchell) geçen haftaki bölümde yaptığı hainliğin ardından tahta çıkışını ve Rhaenyra (Emma D'arcy) ve oğlu Hacerys'in, Rhaenys'in (Eve Best) ölümünden sonra kurduğu planı izlemekten keyif aldı.

Ama Daemon'ı (Matt Smith) içeren sahneler için aynısını söylemek mümkün değil.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Son birkaç bölümdür Daemon, Harrenhal'da ana kadrodan ayrı düşmüş durumda. Burada genç Rhaenyra (geri dönen Milly Alcock tarafından canlandırılıyor) ve annesi Alyssa Targaryen'ın (Emeline Lambert) halüsinasyonlarını görüyor. Son bölümde, Daemon'un rahatsız edici bir sahnede annesiyle birlikte yatakta olduğu gösterildi.

Ama izleyiciler bu sahneleri epey sıkıcı buluyor. İzleyicilerden biri "Daemon'dan ve kabuslarından sıkıldım!" derken başka bir izleyici şu yorumu yaptı:

House of the Dragon'dan genel anlamda keyif alıyorum ama monoton Daemon sahneleri ve günah sayılabilecek kadar yavaş temposu artık çok yorucu olmaya başladı. Sanki bu sezon onunla ne yapacaklarını hiç bilememişler gibi.

Bir başkası Rhaenyra'ya "lütfen lütfen Daemon'ı oradan çıkar" diyerek ısrar etti ve "Bunu daha fazla yapamayacağım" diye ekledi. Başka bir hayran X/Twitter'da şakayla karışık şöyle dedi:

Daemon kardeşim bir şey yap. Tüm sezonu bir air bnb'de kafayı bularak geçirmen kimseye yaramayacak.

Daemon_Mom_2.jpg

House of the Dragon'da Emeline Lambert, Dameon’ın annesi Alyssa Targaryen'ı canlandırıyor (HBO)


Bir diğer izleyici de sahnelerin "umarım iyi bir açıklaması vardır" çünkü "diğer türlü Daemon'ın yıkık dökük bir kalede mantar atmasına iki bölüm harcadılar" derken başka biri "Bir bölüm daha Daemon'ın Harrenhal'da dolandığını izlemek istemiyorum" yazdı.

House of the Dragon, BluTV'de yayımlanıyor.


*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İdil Barım

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU