Yılın en iyisi: İkinci haftada da zirveyi kaptırmadı

Hasılatı şimdiden 700 milyon dolara yaklaştı

14 Haziran'da gösterime giren Ters Yüz 2'nin seslendirme kadrosunda Amy Poehler, Phyllis Smith, Lewis Black, Tony Hale, Ayo Edebiri ve Maya Hawke gibi isimler rol alıyor (Pixar)

Disney ve Pixar'ın animasyon devam filmi Ters Yüz 2 (Inside Out 2) ikinci hafta sonunda da gişe listelerini domine etmeye devam ediyor. 

Bir günde 30 milyon dolar

Film sadece cuma günü ABD'deki hasılatına 30,5 milyon dolar ekleyerek Kuzey Amerika'daki kazancını 285,7 milyon dolara çıkardı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu rakam, Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki'nin (Dune: Part Two) hasılatını sadece 8 günde geçmesine yetti. Dune'un devam filmi, ABD'de 282,1 milyon dolarla zirveye ulaşmıştı.

Pixar'ın 20. uzun metrajlı filmi olan Ters Yüz 2, cumaya kadar dünya çapında toplam 545 milyon dolarlık hasılat elde etmişti. 

Eleştirmenlere göre Ters Yüz 2, ikinci hafta sonunu dünya çapında 650 milyonla 700 milyon dolar arasında bir hasılatla tamamlayabilir. 

Gişede tarih yazan yapım, ergenlik çağına yaklaşan ve rahatsız edici yeni duygularla hesaplaşmak zorunda kalan Riley'nin kafasının içindekileri takip etmeyi sürdürüyor.

Russell Crowe'un yeni korku filminden kötü başlangıç

Sony'nin Will Smith ve Martin Lawrence'ı yeniden bir araya getiren Ya Hep Ya Hiç'i (Bad Boys: Ride or Die), üçüncü hafta sonunda ABD'deki 18,4 milyon dolarlık hasılatla gişe listelerinin ikinci sırasında yer almaya devam ediyor. 

Gösterime girdiği cuma günü 4 milyon dolar hasılat elde eden Motorcular'ınsa (Bikeriders) hafta sonunu 9,5 milyon ila 10 milyon dolarla kapatması bekleniyor. Jeff Nichols'ın yönettiği ve 1960'larda bir motosiklet çetesinin yükselişini ve düşüşünü anlatan filmin başrollerinde Austin Butler, Jodie Comer ve Tom Hardy yer alıyor. Motorcular, gişe listelerinin üçüncü sırasında yer alıyor.

Russell Crowe'un başrolünü oynadığı korku filmi Şeytan Ayini (The Exorcism) de bu hafta gösterime giren filmlerden biriydi. Ancak ne eleştirmenlerin ne de sinemaseverlerin beğenisini kazanabilen bağımsız film, 2,2 milyon dolarlık hasılatla gişede de gülemedi. 


Independent Türkçe, Hollywood Reporter, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU