Yıldız oyuncu, Cannes'da imza isteyen hayranlardan zor kurtuldu

Furiosa: Bir Mad Max Destanı'nın yıldızı, Fransa'ya geldikten sonra hayranlarını savuşturmak zorunda kaldı

(AP)

Cannes'da Anya Taylor-Joy'un dikkatini çekmek için bazı kişilerin yaygara kopardığının görüldüğü bir videonun yayılmasının ardından hayranları oyuncunun savunmasına koşuyor.

Yakında gösterime girecek Mad Max filmi Furiosa: Bir Mad Max Destanı'nda (Furiosa: A Mad Max Saga) rol alan oyuncu, her yıl düzenlenen Cannes Film Festivali'ne katılmak üzere 13 Mayıs Pazartesi günü Fransız Rivierası'ndaki şehre vardı.

Queen's Gambit yıldızının şoförlü arabasıyla havalimanından ayrılırken çekilen görüntülerde oyuncunun, fotoğraf imzalamasını isteyen kişiler tarafından "agresif bir şekilde" yolunun kesildiğinin görülmesi internetteki bazı destekçilerini kızdırdı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

TikTok kullanıcısı makaveli75paris'in paylaştığı videoda 28 yaşındaki Taylor-Joy yürürken, her iki yanındaki güvenlik görevlilerinin kalem ve basılmış resim sallayan hayranlarının yaklaşmasını defalarca engellemeye çalıştığı görülüyor.

Gri gömlek giyen bir adamın birkaç kez oyuncuya yaklaşmaya çalıştığı, bir kalemi ileri doğru uzattığı ve "Anya!" dedikten sonra bir güvenlik görevlisi tarafından uzaklaştırıldığı görülüyor. Fakat uzaklaştırıldıktan sonra bir kez daha geri dönüyor.

Videoda güneş gözlüğü ve kenarlı büyük bir şapka takan Taylor-Joy, arabaya doğru ilerlerken hayranlarının çağrılarını çoğunlukla duymazdan geliyor fakat ara sıra elini kaldırarak "dur" işareti yapıyor.

Oyuncu "Monsieur, s'il vous plait" diyerek adamdan durmasını isterken, umutlanan başka bir kişi şöyle bağırıyor:

Anya! Anya, lütfen!

Nihayetinde arabaya ulaşan Taylor-Joy şapkasını çıkararak arabanın içine oturuyor. Aktris "Üzgünüm çocuklar" dedikten sonra kapı kapanıyor.
 

Anya Taylor-Joy
Anya Taylor-Joy, Cannes'da (TikTok / makaveli75paris / Ekran görüntüsü)


Sosyal medya kullanıcıları bu rahatsız edici video hakkında yorumlar yaparken, pek çok kişi bu stresli etkileşimi yönetmek zorunda kalan oyuncuyla empati kuruyor.

Eskiden Twitter diye bilinen X'teki bir yorumda "Delilik bu. Bu adam imza isterken bu kadar agresif davranmamalı. Tehditkar bir davranış" ifadeleri kullanıldı.

Bir kişi ünlülerin imzalarının genellikle bunun gibi durumlarda alındığına dikkat çekerek şöyle yazdı:

eBay'den bir imza satın alırken, deli olduğunuz ünlünün başına bunun geldiğini unutmayın.

Başka biri de asıl takipçinin uzaklaştırılmaktan daha kötü bir kaderle karşılaşmadığı için "şanslı" olduğu yorumunu yaptı:

Onu ikiye katlamadıkları için şanslı.

 


Videoyu X'te yeniden paylaşan yazar Meecham Meriweather, birilerinin gelecekte bu kadar yaklaşmaması için oyuncunun güvenlik personelini yenilemesini önerdi. Meriweather "Anya Taylor-Joy bebeğim, üzgünüm ama yeni bir güvenliğe ihtiyacın var, o adam inanılmaz derecede agresifti ve o küçük güvenlik görevlisi PEK DE yeterli değildi" diye yazdı.

Buna katılan başka biri de şöyle sordu:

Tam bir koruma grubu nerede? Çok rahat ulaşılabilir durumdaydı, takip eden adam hayır cevabını kabul etmiyordu.

Aynı TikTok kullanıcısının patlaştığı başka bir videoda Taylor-Joy, havalimanında ilerlerken diğer kişilerin hatıra eşyalarını imzalarken görülüyor.

The Independent yorum için Anya Taylor-Joy'un bir temsilcisiyle temasa geçse de henüz yanıt alamadı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU