Arnold Schwarzenegger, 10 yıllık sevgilisi hakkında konuştu

Hollywood yıldızının Maria Shriver'la boşanma süreci 2021'de resmen sonlanmıştı

Arnold Schwarzenegger ve Heather Milligan (AFP)

Arnold Schwarzenegger sevdiği kadın hakkında konuşmaktan çekinmiyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Travis ve Jason Kelce'nin kendi adlarını taşıyan podcast'leri New Heights'a konuk olan 76 yaşındaki sinemacı, nadir görülen bir şekilde, 10 yıllık kız arkadaşı Heather Milligan hakkında yorumda bulundu. Beş çocuk babası, oğullarıyla Amerikan futbolu izleyerek vakit geçirirken, profesyonel sporcuların fizyoterapistliğini yapan Milligan ona oyunun hiç bilmediği inceliklerini öğretmiş.

Kaliforniya'nın eski valisi 3 Nisan tarihli kayıtta, "Oyunu öğrendim. Kuralları öğrendim ve daha sonra, yaklaşık 10 yıl önce, birçok Amerikan futbolcu oyuncusunu, boksörü, UFC dövüşçüsünü ve basketbolcuyu tedavi eden fizyoterapist kız arkadaşım Heather'a aşık oldum" dedi.

Ve o gerçekten bir spor, özellikle de Amerikan futbolu fanatiği. Şöyle, onunla oturuyorum ve sorduğum şeyleri bana açıklıyor. Her zaman böyle. Son birkaç yıldır yaşanan gerçekten bu.

Aktöre göre, ikilinin Amerikan futbolu sevgilerinin dışında da sayısız ortak ilgi alanı var. 2023'te People'a konuşan Schwarzenegger, "Pek çok ortak noktamız var" itirafında bulunmuştu.

"Ona hayranım. Çalışmayı sevmesini çok seviyorum. Kesinlikle bağımsız biri. İnanılmaz azimli" diye eklemişti.

Milligan, Los Angeles'ta sporculara yönelik en büyük fizik tedavi kliniklerinden Elite OrthoSport'un kurucusu. Schwarzenegger kız arkadaşının işini büyütüp genişletmesini izlemekten keyif almakla kalmıyor, aynı zamanda sevdiği sporculardan bazılarıyla tanışma fırsatlarından da yararlanıyor.

People'a şöyle konuşmuştu:

Terapi gördükleri sırada onlarla gevezelik ediyorum, çünkü onlara hayranım, onlar harika sporcular. 

Birçoğu bana küçük bir tavuk gibi hissettirse de.


Schwarzenegger ve Milligan 2012'de, geçmişte politikacılık yapan aktörün eski eşi Maria Shriver'ın boşanma davası açmasından bir yıl sonra tanışmıştı. Shriver ve Schwarzenegger, 1986'da nikah masasına oturmuş ve 4 çocuk sahibi olmuştu: Katherine (34), Christina (32), Patrick (30) ve Christopher (26). Terminatör oyuncusunun ayrıca eski hizmetçisi Mildred Baena'yla Joseph Baena (26) adında 5. bir çocuğu var.

Shriver ve Schwarzenegger'in boşanması ancak 2021'de resmen sonuçlanmış olsa da Schwarzenegger, Kaçış Planı'nın (Escape Plan) çekimleri öncesinde Milligan'ı fizyoterapisti olarak işe aldıktan sonra onunla bir ilişki yaşamaya başlamıştı. Hollywood yıldızı omzundan ameliyat olmuştu ve cerrahı çekimlerden önce forma girmesini sağlaması için eğitmen olarak Milligan'ı tavsiye etmişti.

Schwarzenegger, şimdiki partneriyle ilk tanıştığı zamanı şöyle anlattı: 

Ona gittim ve terapim bittikten sonra, filmle işim bittikten sonra, onu geri aradım ve teşekkür etmek için öğle yemeğine çıkardım. Ve sonra olaylar birbirini izledi.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU