Netflix izleyicileri 2022 yapımı dramada gözyaşlarını tutamıyor

Succession'ın ödüllü yıldızı başrolde

Stephen Camelio'nun kaleme aldığı filmde başroldeki Cox'a Sinqua Walls, Perry Mattfeld, Patricia Heaton ve Wes Studi eşlik ediyor (Blue Fox Entertainment)

Gözden kaçmış bir Brian Cox filmi, Netflix listelerinde üst sıralara tırmanırken izleyiciler "güçlü" ve "dokunaklı" hikayeyi övüyor.

Bugünlerde abonelerinin gizli cevherler keşfetmesini sağlayan Netflix'teki yeni hitlerden biri de sevilen dizi Succession'ın yıldızı Brian Cox'un başrolünü üstlendiği 2022 yapımı drama.

Mütevazı hasılat

Festivallerde boy gösteren ve gişede 379 bin 890 dolar gibi mütevazı bir gelir elde eden Mending The Line, yayın devinin en çok izlenen filmleri arasına girdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Joshua Caldwell yönetmenliğindeki drama bununla da kalmadı ve 25 Mart'ta Netflix'in en çok izlenen 10 filmi arasında zirveye yerleşti.

Film, yaralı bir savaş gazisinin ABD'ye döndükten sonra inatçı bir balıkçı ve yetenekli bir fotoğrafçıyla kurduğu dostluğu merkeze alıyor.

Mending the Line, eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da 100 üzerinden 80 gibi yüksek bir puana sahip. Filmin izleyici skoruysa 82.

"Lanet şey beni ağlattı"

Netflix izleyicileri filmle ilgili düşüncelerini dile getirirken duygusal travma ve kabullenme temalarını işleyişinden de övgüyle bahsetti. 
 


Bir sosyal medya kullanıcısı, filmin kendisini duygulandırdığını ve gözlerinin yaşardığını ima ederek şöyle yazdı:

Netflix'te Mending the Line'ı izliyorum ve birileri soğan doğruyor, aman Tanrım.

Gözyaşlarını tutamadığını itiraf eden bir diğer izleyici de şöyle dedi:

Az önce Netflix'te Mending the Line adlı filmi izledim. Lanet şey beni ağlattı.

Bir kullanıcı filmi "güçlü ve düşündürücü" diye nitelendirirken, bir diğeri "savaş travması ve doğanın iyileştirici gücü hakkında dokunaklı ve güzel bir film" yorumunu yaptı.

İki saatlik drama Türkiye'de gösterime girmedi.


Independent Türkçe, Dexerto, Digital Trends

DAHA FAZLA HABER OKU