Chandler'ın Monica'yı aldatmasını Matthew Perry engellemiş

Senaristler ilk başta muhtemelen "dizinin gidişatını ve [Perry'nin] karakterini değiştirecek" bir sahne eklemiş

(Warner Bros.)

Friends'te konuk oyuncu olarak rol alan Lisa Cash'e göre Matthew Perry, karakteri Chandler'ın Monica'yı (Courteney Cox) aldatmasını içeren bir olay örgüsünün devam etmesine karşı çıktı.

Dizinin 5. sezonunun 23. bölümündeki (The One in Vegas: Part 1) hostesi canlandıran Cash'in ilk başta, Monica'nın eski erkek arkadaşı Richard (Tom Selleck) yüzünden çiftin kavga etmesinden sonra Chandler'la yatan bir otel çalışanını canlandırması planlanmış.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

54 yaşındaki Perry'nin ani ölümünün ardından TMZ'ye verdiği röportajda Cash, 1994-2004 döneminde yayımlanan popüler dizide konuk oyuncu olarak yaşadığı deneyimi anlattı.

Cash "Sahnede Chandler ve Monica, Monica'nın Richard'la öğle yemeğine çıkmasıyla ilgili Vegas'ta tartışıyordu. Asıl senaryomuzda Chandler otel odasına çıkıp oda servisi sipariş ediyor ve ben de otel çalışanı olarak [ona] siparişini götürüyorum. Konuşup gülüşmeye ve birbirimize yakınlaşmaya başlıyoruz ve nihayetinde Chandler, Monica'yı benim karakterimle aldatıyor" diye açıkladı.

Oyuncu, "Provayı falan her şeyi yapmıştık" diye ekledi.

Canlı seyirci önünde çekim yapmadan bir gün önce Perry'nin senaristlere gidip seyircinin, Monica'yı aldattığı için [Chandler'ı] asla affetmeyeceğini söylediğini öğrendim.

Muhtemelen haklıydı da! Bu muhtemelen dizinin gidişatını ve onun karakterini değiştirirdi.

4. sezon finalinde birlikte olan Monica ve Chandler, daha sonra dizinin en istikrarlı çifti haline gelmişti.
 

Friends
Friends'in oyuncu kadrosu (Warner Bros Television)


İlk sahnesi diziden çıkarılsa da Cash kısa süre içinde, Monica'nın abisi Ross (David Schwimmer) ve onun bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Rachel'a (Jennifer Aniston) yardım eden uçuş görevlisi rolünde yeniden oyuncu kadrosuna katıldı.

Cash, Perry'le çalışırken "kendini çok rahat hissettiğini" söyledi. Oyuncu, "Çok sempatik ve cana yakındı ve beni gerçekten rahat hissettirdi. Çok eğlendim. Onunla sahne çekmek çok eğlenceliydi ve çok kolaydı" dedi.

Monica ve Chandler'ın potansiyel sperm donörü Zach'i canlandıran John Stamos da daha önceden paylaştığı bir anma yazısında Perry'nin setteki unutulmaz nazik hareketinden bahsetmişti.

Perry'ye ithafen paylaştığı Instagram gönderisinde Stamos, "Sahne arkasında durmuş, girmeye hazırlanırken Matt, 'Seyirci seni görünce çıldıracak! Gürültülü çığlıklara hazır ol' diye fısıldadı. Kapıdan içeri girdim... sessizlik. Çok utanmıştım" diye anlatmıştı.

Full House'un yıldızı şöyle devam etmişti:

Sahneyi bitirdik ve ben soyunma odama sıvışıp şov dünyasını bırakmaya hazırlanırken Matt stüdyodaki seyircilere doğru yürüyüp 'Baylar ve bayanlar, John Stamos'u alkışlayalım! Muhtemelen ilk başta onu tanıyamadınız çünkü [o] yüz yüze çok daha yakışıklı!' dedi.

Bunu asla unutmadım ve dünya da seni asla unutmayacak.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU