Yeni The Walking Dead dizisinin en büyük gizemi çözüldü

Daryl Dixon'ın Fransa'daki hikayesine odaklanan dizi sezon finali yaptı

David Zabel'ın yaratıcısı olduğu The Walking Dead: Daryl Dixon, daha prömiyerini yapmadan ikinci sezon onayını almıştı (AMC)

Yeni spinoff Daryl Dixon, Laurent'ın güçlerinin gizemini ilk sezonunun tamamına yaydı. Dizinin final bölümü Coming Home (Eve Dönüş), bu ilgi çekici yeni The Walking Dead karakteri hakkındaki soruları az çok yanıtladı.

Robert Kirkman'ın The Walking Dead evreni, zombiler dışında çoğunlukla gerçekçi bir düzeyde işlemişti. 

Laurent gerçekten mesih mi?

Daryl Dixon'ın ilk bölümüyse, rahibelerin büyüttüğü ve Umut Birliği adıyla bilinen grubun mesih olduğunu ileri sürdüğü Laurent rolünde Louis Puech Scigliuzzi'yi tanıtarak gerçeklikten saptı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Spinoff'un prömiyerinde Laurent'ın geleceği tahmin etme konusunda özel bir yeteneği olduğu ve Daryl Dixon'ın Fransa'ya geleceğini önceden bildiği iddia edilmişti.

Bu iddia ne kadar gerçekdışı gelse de dizinin sonraki bölümleri, Laurent'ı çevreleyen gizemi daha da güçlendirdi.

Laurent'ın öneminin doğaüstü bir boyuta ulaşıp ulaşmadığı, ilk sezonun finaline kadar cevapsız kalmıştı ama sonunda bu soruları çevreleyen sis perdesi dağıldı.

*Buradan sonrası spoiler içerir, bizden uyarması*

Daryl Dixon'ın sezon finali, Laurent'ın süper güçlere sahip olduğu ihtimalini net bir şekilde ortadan kaldırdı. Isabelle, ilk bölümde Laurent'ın, Daryl'ın Fransa'da karaya vurmasından üç hafta önce çizdiğini ileri sürdüğü resmin, aslında o geldikten sonra çizildiğini ve yalan söylediğini itiraf etti.

Isabelle'in itirafı, Daryl Dixon'ı ton ve gerçekçilik açısından The Walking Dead serisiyle aynı çizgiye getirmiş oldu. 

Bağışıklık teorisi

Diziyle ilgili en popüler teorilerinden biri, Laurent'ın zombi virüsüne karşı bağışıklığa sahip olduğuydu. Virüse karşı dirence sahip bu çocuğun kaderinde eninde sonunda "dünyayı kurtarmak" olduğu ileri sürülüyordu. 

Hatta Daryl Dixon spinoff'u, Pedro Pascal ve Bella Ramsey'nin başrolleri paylaştığı video oyunu uyarlaması HBO dizisi The Last of Us'a benzediği gerekçesiyle eleştirilerin hedefinde kalmıştı.

Şimdilik Laurent'ın virüse karşı direnci olduğu doğrulanmamış olsa da Daryl Dixon, bu fikri tamamen dışlamıyor. 

İkinci bölümde geçmişe dönen sahneler, Laurent'ın annesinin doğum sırasında zombiye dönüştüğünü göstermişti. Bunun Laurent üzerindeki biyolojik etkileri, The Walking Dead'de keşfedilmeyi bekliyor.


Independent Türkçe, ScreenRant, Insider

DAHA FAZLA HABER OKU