İlk buluşmada 1600 dolarlık hesapla baş başa kaldı

Kadın, buluştuğu kişinin gizemli bir telefon almadan önce restoranın menüsündeki her şeyi denemekte ısrar ettiğini söyledi

(Viall Files - Better Date Than Never)

En kötü ilk buluşmasında yaşadığı "korku hikayesini" paylaşan Natalie Joy, buluştuğu kişinin kendisini restoranda bırakıp gitmesi üzerine 1600 dolarlık fahiş hesabı ödemek zorunda kaldığını anlattı.

TV ünlüsü Nick Viall'ın sunduğu Viall Files - Better Date Than Never adlı podcast'in bir bölümünde konuşan ve halihazırda Viall'in nişanlısı olan Natalie'ye en kötü ilk buluşması soruldu.

Joy, randevuya çıkmayı isteksizce kabul ettiği ve buluştuğu kişinin yemek yiyip tüymesiyle sona eren bir senaryoyla karşı karşıya kaldığı anısını anlattı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Viall Files'taki kısa videoda Joy, "Bir randevuya çıkmıştım... Adam bana belki 20 kere çıkma teklif etmişti. Sonunda, 'pekala' dedim" diye açıkladı.

Joy, buluşma için restorana vardıklarında, buluştuğu kişinin menüdeki her şeyi denemeye çok hevesli olduğunu ve "mezelerin hepsinden birer tane" ve bir başlangıç tabağı denediklerini anlattı.

Viall'ın nişanlısı, "Sonra da 'Tatlı vakti' dedi" diye devam etti.

Ben de 'Açıkçası tıka basa doydum, hiç bu kadar doymamıştım. Böyle iyiyim' dedim. O da 'Hayır, hayır... hadi tatlı yiyelim' dedi.

İkili tatlı da yemiş. Ancak daha sonra Joy'un buluştuğu kişi bir telefon alınca masadan kalkmış.

Sonra lanet bir telefon çağrısı aldı ve 20 dakika boyunca geri dönmedi. Ben de 'Bu çağrı neyle alakalı acaba' diye düşünüp kalktım ve dışarı çıktım ama gitmişti.

Joy, dehşete düşmüş Viall'a "O zamandan beri o adamı ne gördüm ne de bir haber aldım. Beni tüm sosyal medya platformlarından engelledi. Fatura tamı tamına 1600 dolardı" dedi.

Bunun üzerine nişanlısı, nihayetinde faturayı ödeyip ödemediğini sorunca Joy şu yanıtı verdi:

Evet, elbette ödemek zorundaydım!

Viall ve Joy'un hayranları buluşmaya dair düşüncelerini paylaşırken bir Instagram kullanıcısı bunu "gelmiş geçmiş en kötü buluşma" diye nitelendirdi.

Bir takipçi, "Aman Tanrım, seni 1600 dolarlık yemeği ödemek zorunda bırakmış?!!!! Sonra da terk etmiş! Çok üzgünüm, bu gelmiş geçmiş en kötü buluşmaların başında geliyor" diye yazdı.

Viall en çok ABD'nin The Bachelorette, Bachelor in Paradise ve The Bachelor adlı realite TV şovlarında yer almasıyla tanınıyor. Viall 2020'de ameliyathane teknisyeni Joy'la çıkmaya başlamıştı. Bu yıl ocakta nişanlanan çift, geçen hafta (8 Ağustos) ilk çocuklarını beklediklerini duyurmuştu.

Viall Files - Better Date Than Never her perşembe AMP'de canlı yayımlanıyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU