"Brad Pitt'le öpüşmek iğrençti" diyen aktris, sosyal medyada destek gördü

Kirsten Dunst'ın o zamanlar 31 yaşında olan Brad Pitt'i öptüğü sahne yeniden gündemde

İki dalda Oscar'a aday olan Vampirle Görüşme, Anne Rice'ın 1976 tarihli aynı adlı romanından beyazperdeye uyarlanmıştı (Warner Bros)

Kirsten Dunst, henüz 11 yaşındayken Neil Jordan imzasını taşıyan Vampirle Görüşme'de (Interview With The Vampire) rol almıştı.  

1994 yapımı film, Brad Pitt'in canlandırdığı Louis de Pointe du Lac ve Tom Cruise'un hayat verdiği Lestat de Lioncourt tarafından vampire dönüştürülen 10 yaşındaki Claudia adlı bir kızı canlandıran Dunst'ın çıkış noktasıydı. Bu filmdeki performansıyla tüm dünyanın dikkatini çeken Dunst, bir anda şöhrete kavuşmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İkonik filmde Kirsten Dunst'ın, o zamanlar 31 yaşında olan Brad Pitt'i öptüğü bir sahne de yer alıyordu. Şu anda 41 yaşında olan Dunst, o dönemde filmdeki çok konuşulan öpücük sahnesiyle ilgili bir röportaj vermişti.

Röportajın yeniden gün yüzüne çıkması, sosyal medyada heyecan yarattı. Amerikalı aktris, röportajda Brad Pitt'i öptüğü için kendisini "tuhaf" hissettiğini anlatıyordu.

TikTok'ta paylaşılan ve neredeyse 30 yıl sonra yeniden gündeme gelen röportajda Dunst, sahneyi ne kadar "tuhaf" bulduğunu açıklıyor ve şöyle diyordu:

O yetişkin bir erkek, neden onu öpmekten zevk alayım ki?

Röportajı verdiği sırada 12 yaşında olan Dunst, bu konunun hemen ardından tekrar sorulması üzerine şunları söylüyor: 

Brad 31 yaşında, yani bir erkek çocuğu değil.

Yeniden ortaya çıkan görüntüleri izleyen TikTok kullanıcıları Dunst'la aynı fikirde olduklarını belirtirken, bir kişi "Açıklamak zorunda kalması gerçeği?" yorumunu yaptı.

Birçoğu hem röportajı hem de filmin kendisini "vahşi" ve "çılgınca" diye nitelendirerek bir çocuğun kendisinden 20 yaş büyük biriyle böyle bir rol oynamasını eleştirdi.

Bir başka yorumdaysa şu ifadeler kullanıldı:

Farklı bir cevap vermesini mi bekliyorlardı? 

Dunst, Vampirle Görüşme'den bu yana birçok röportajda sahneyle ilgili sorularla karşı karşıya gelmişti. 2021'de Vanity Fair'e verdiği röportajda da sette sadece iki defa şikayet ettiğini söyleyen aktrise göre, bunlardan ilki "terlediğini" hatırladığı bir oyuncunun boynunu ısırdığı bir sahne çekmek zorunda kalmasıydı. Diğeriyse Pitt'le öpüşmekti.

Ben küçük bir kız çocuğuydum, oysa benim abim gibiydi ve sadece küçük bir öpücük olsa bile çok tuhaftı. Hiç meraklısı değildim.

Dunst, "Bunun dışında sette tam bir prenses gibi muamele gördüm" demişti.

2014'te Conan O'Brian'a verdiği röportajdaysa "Bunun iğrenç olduğunu düşünmüştüm. 11 yaşındaydım, 'Bu harika' desem tuhaf olurdu" ifadelerini kullanmıştı.


Independent Türkçe, Daily Mail, Vanity Fair
 

DAHA FAZLA HABER OKU