Deadpool'un yaratıcısından "Şaşırmayı özledim" diyen takipçisine yanıt

Deadpool 3'ün beklenmedik kameolarından birkaçı çoktan ortaya çıksa da filmin daha pek çok sürprizi var

Filmin 3 Mayıs 2024'te gösterime girmesi planlanıyor (Marvel)

Deadpool'un yaratıcısı Rob Liefeld, serinin merakla beklenen üçüncü filminin izleyicileri şaşırtacağını söyledi. 

Deadpool'un Marvel Sinematik Evreni'ne dahil olması, Hugh Jackman'ın Wolverine olarak geri dönmesi ve Jennifer Garner'ın yıllar sonra Elektra rolüyle filme dahil olmasıyla Deadpool 3, şu anda üzerinde çalışılan en iddialı Marvel projelerinden biri.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Setten görüntüler ve filmin oyuncu kadrosuyla ilgili haberler bazı sürprizleri bozsa da Deadpool 3 vizyona girdiğinde sinemaseverleri şoke edecek gibi görünüyor.

Deadpool'un yaratıcısı Rob Liefeld, Great_Katsby adlı sosyal medya kullanıcısının filmin kapsamlı kamera arkası görüntülerinin ortaya çıkmasına yönelik eleştirisine yanıt verdi.

Great_Katsby, şöyle yazmıştı:

#Deadpool3, gişe rekorları kıran yapımların her küçük ayrıntısının, bu filmler beyazperdeye gelmeden çok önce nasıl sızdırıldığını veya resmi olarak yayımlandığını hatırlattı. Bu da çok daha sıkıcı bir izleme deneyimi yaratıyor. Şaşırmayı özledim.

Liefeld, ona şu cevabı verdi:

Mayıs ayında tekrar döneceğim çünkü şaşırmamanız mümkün değil.

Rob Liefeld, her ne kadar Deadpool 3'ün yapımında doğrudan yer almasa da karakterin yaratıcısı olduğu için senaryoya erişimi olması muhtemel. Wolverine'in dönüşü zaten bilindiği için, Hugh Jackman'ın klasik sarı kostümünü giymesi buzdağının sadece görünen kısmı olabilir.

Marvel Stüdyoları'nın Deadpool 3'ün en büyük sürprizlerini gizli tuttuğu ve ancak film gösterime girdiğinde ortaya çıkacağı tahmin ediliyor. 


Independent Türkçe, ScreenRant, MovieWeb

DAHA FAZLA HABER OKU