Ahmet Davutoğlu: Zengin daha zengin, fakir daha fakir olmayacak

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Kocaeli'de İzmit Dernekler Yerleşkesi'nde gerçekleştirdiği buluşmada zenginin daha zengin, fakirin daha fakir olduğu düzene son vereceklerini söyledi

Fotoğraf: Twitter

Sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve gazeticilerle buluşan Davutoğlu; 14 Mayıs seçimlerine dair "Cumhuriyetimizin 100. yılındaki seçim; herhangi bir iktidar seçimi değil, cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının rotasını belirleyecek olan seçimdir" yorumunu yaptı.

Davutoğlu şöyle konuştu:

"Cumhuriyetimizin 100. yılındaki seçim; herhangi bir iktidar seçimi değil, cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının rotasını belirleyecek olan seçimdir. Başarırsak çocuklarımıza ve torunlarımıza anlatacağımız bir hikayemiz olacak. Türkiye'de farklı siyasi partilerdeydik ama bir seçim geldi ve bu seçimde biz milletin geleceği için kendi ve parti geleceklerimizi bir kenara bırakıp hikaye yazdık diyeceğiz.

Millet İttifakı'nın içinde cumhuriyeti kuran parti de var, demokrasiyi kuran parti de milliyetçi, muhafazakar gelenekleri temsil eden partiler de var. Geldiğimiz günden itibaren önce özgürlük alanlarında tam bir reform yapacağız. 15 Mayıs sabahından itibaren gençler istediğini yazabilecek. İsteyen vatandaş Kılıçdaroğlu'nun da söylediği gibi, protesto edebilecek ve tutuklanmayacak. Kamu düzenini bozmayacak şekilde herkes gösteri ve yayın yapabilecek. Yargı, tümüyle kamu çıkarının ve kamu ilkelerinin takipçisi olacak. Toplumsal gelir adaletini hakim kılacağız. Zenginin daha zengin, fakirin daha fakir olduğu düzene son vereceğiz."

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU