Bridgerton hayranları yeni dizide Lady Danbury'nin genç halini ilk kez gördü

Arsema Thomas, "Bridgerton"da Adjoa Andoh'un meşhur ettiği karakterin daha genç halini canlandırıyor

(Netflix)

Netflix, Bridgerton'da yaşananlardan öncesini anlatan ve yakında vizyona girecek dizisinden Lady Danbury'nin ilk görüntüsünü yayımladı.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story (Kraliçe Charlotte: Bir Bridgerton Hikayesi), izleyicilere Charlotte'ın Kral George'la evliliğinin ilk dönemlerini ve İngiltere'nin en güçlü kadını olma yolculuğunu gösterecek.

Öte yandan Arsema Thomas'ın canlandırdığı Agatha Danbury, Charlotte'ın büyüyen ismini sosyetede kendini yıldız haline getirme fırsatı olarak kullanırken, aynı zamanda kendisinden yaşça epey büyük bir adamla olan evliliğini yönetiyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Netflix'e göre Danbury, Kraliçe'nin eski bir sırdaşı. Karakter tanımıysa şöyle:

Bir zamanların bölünmüş toplumsal ortamı ve evliliğin karmaşıklıkları üzerine keskin bilgisiyle Agatha, yeni kraliçe için yol gösterici haline gelirken aynı zamanda kendi sesini ve gücünü de buluyor.

Genç Danbury'nin kamuoyuyla paylaşılan ilk fotoğrafında, zarafet içindeki karakter Kraliçe'yle sohbet halinde ve sonraki yıllarında taktığı taç ve kolyenin benzerini giyiyor.

Queen Charlotte, karakterlerin ilk yetişkinlik dönemlerini göstermenin yanı sıra, hayranların asıl Bridgerton dizisinden tanıdığı oyunculara da yer verecek.

Golda Rosheuvel kraliyet figürü rolünü yeniden oynayacak. Adjoa Andoh, Lady Danbury'yi canlandırırken, Ruth Gemmell de Lady Violet Bridgerton olarak geri dönecek.
 

Queen Charlotte
Arsema Thomas, Queen Charlotte'ta Lady Danbury rolünde (Nick Wall/Netflix)

 

8 bölümlük dizinin karakterleri farklı yaşlarda göstermek için ne kadar zaman atlaması kullanacağı henüz bilinmiyor.

Daha önce yayımlanan bir kesitte hayranları, gelecekteki kocasıyla ilk kez tanışan genç Kraliçe Charlotte'ı iş başında görme şansı yakalamıştı.

Kral George, dengesiz akli durumu sebebiyle kraliyetin onu kamudan uzak tutmasıyla Bridgerton'ın hikaye akışında büyük ölçüde bulunmadığından Queen Charlotte, izleyicilere Kral ve Charlotte'ın evliliğinin doğasını nispeten daha rahat zamanlardayken inceleme fırsatı veriyor.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story'nin 2023 baharında yayımlanması planlanıyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Deniz Sutaş

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU