Kütahyalı'dan Ahmet Hakan iddiası: Takma isimle köşe yazıyor, muhafazakar mahalleye sallıyordu

"O dönem de Ertuğrul Özkök, Ahmet Hakan’a ‘Ahmet Arslan’ adıyla köşe yazdırıyordu"

Beyaz TV’de futbol programı yapan Rasim Ozan Kütahyalı, Hürriyet gazetesinin genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan hakkında bir iddia ortaya attı. Kütahyalı’nın ifadesine göre Hakan geçmişte “Ahmet Arslan” ismiyle köşe yazıları yazıp, “muhafazakar mahalleye sallıyordu.”

Kütahyalı, Haber Global’de Buket Aydın’ın sorularını yanıtladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Aydın, Kütahyalı’nın Kudret Köseoğlu takma ismiyle Ertuğrul Özkök’ü hedef alan yazılar yazdığını canlı yayında söylemesi hakkında, “Kumpas değil miydi” sorusuna şöyle yanıt verdi: 

Değil, ben 2008’de köşe yazarı olarak başladığımda siyasi bir amaçla da girdim askeri vesayeti devirmek için genç bir ihtilalci olarak. O dönemde medyada iki zirve vardı. Ertuğrul Özkök ve Zafer Mutlu. Fatih Altaylı bunların çok altındaydı. Messi ve Ronaldo gibiydi. İlk olarak girdiğinde insan zirveleri hedefler. Tüm gün benle uğraşan genç gazeteciler var belgesel yapıyorlar saygı duyuyorum. Kimse söylemedi. Ben tamamen kendim Özkök ile uğraştım. Orada Özkök’e her şeyi anlattım. Yayında öğrenmedi biliyordu. O dönem Taraf’ta da yazıyordum bir proje geldi aklıma. Rahmetli Ahmet Kekeç’e söyledim ilk. 2009’un Ekim’de başladık Aralık’ta devrildi. Bir anlamı kalmadı. Benim Türk medyasında yaptıklarımın milyonda biri değildir Kudret Köseoğlu. O dönem de Ertuğrul Özkök, Ahmet Hakan’a ‘Ahmet Arslan’ adıyla köşe yazdırıyordu. Oradan muhafazakar mahalleye sallıyordu.

 

Haber Global

DAHA FAZLA HABER OKU