ABD'de gizlice iş arkadaşının su şişesine işeyen temizlik görevlisi hastalık bulaştırdı

"Bu gerçekten iğrenç"

Lucio Catarino Diaz, 5 Ekim'de yakalandı (KHOU)

ABD'de iş arkadaşının su şişesine işeyen ve herpes simpleks virüsü kapmasına yol açan temizlik görevlisi tutuklandı.

Polisin adını M.A. diye duyurduğu kadın, yetkililere yaptığı açıklamada Teksas eyaletine bağlı Houston'da 20 yıldır çalıştığı sağlık merkezinde sebildeki suyun "tuhaf bir tadı ve kokusu" olduğunu ağustosta fark edince kendi su şişesini getirmeye başladığını belirtti.
 


M.A. suyu bitiremezse şişeyi, ertesi gün içmek için masasında bıraktığını söyledi ancak ilerleyen günlerde bunun da kötü kokmaya başladığını fark etti.

Mağdur kadın, geçen ay bir arkadaşı kahve yapmak istediğinde kötü kokulu sebil suyu yerine kendi şişesini verdi. Ancak ikili, şişedeki sıvının sarı renkli olduğunu gördü.

M.A. o anı şöyle anlattı:

Tiksindim. Yüzüme doğru tuttum ve kokladım. İdrar gibi kokuyordu.

Sağlık merkezindeki doktorun yaptığı test, suda idrarın olduğunu doğruladı. Doktor, temizlik görevlisi Lucio Catarino Diaz'dan şüphelendiğini söyledi.

M.A. konuyu diğer iş arkadaşlarına açınca, bir kişi daha aynı olayı yaşadığını söyledi. Kurban bunun ardından ofise gizli kamera yerleştirince, 26 Eylül'de Diaz'ın penisini su şişesine soktuğu görüldü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Konu kendilerine intikal edince polis ekipleri, Diaz'ı yakaladı. Diaz, olayı kabul ederken bunun bir hastalık olduğunu öne sürdü. 8 ay çalıştığı önceki işinde de benzer bir davranış sergilediğini itiraf eden adam, bunu kaç kez yaptığını ve cinsel yolla bulaşan bir hastalık taşıdığını bilmediğini iddia etti.

Yapılan testler, Diaz'ın herpes simpleks tip-1 ve klamidyadan mustarip olduğunu gösterdi. Bundan önce cinsel yolla bulaşan bir hastalığı olmayan M.A.'da da herpes simpleks tip-1 görüldü. 11 diğer mağdur da test yaptırdı.

M.A.'in avukatı Kim Spurlock, "Bu gerçekten iğrenç. Müvekkilim, hayatının geri kalanında bu adamın eylemlerinin sonuçlularının acısını çekecek" diye konuştu.

"Ölümcül silahla saldırı" suçlamasıyla karşı karşıya kalan Meksikalı Diaz, ABD Göçmenlik ve Gümrük Muhafaza merkezinde tutuluyor.

 

Independent Türkçe, KHOU, Fort Worth Star-Telegram

DAHA FAZLA HABER OKU