Sedat Peker'den Nihal Olçok'a yanıt: Vekaletinizi şerefle kabul ediyorum

Sedat Peker yanıtında "Eğer ki bu ağır yükün altından gelecek zamanlarda kalkamazsam, başarılı olamazsam beni lütfen kınamayın. Ancak elimden gelen her şeyi yapacağıma lütfen inanın" ifadesine yer verdi

Ekran Görüntüsü: YouTube

Sedat Peker, 15 Temmuz'da darbe girişiminde eşi Erol Olçok'u ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u kaybeden Nihal Olçok'a Twitter hesabından yanıt verdi.

Olçok dün paylaştığı mesajında Peker'e seslenerek "Şimdi bu hesaba değil ama bu sözlerin sahibi Sedat Peker'e sesleniyorum “Benim vekaletimi kabul edermisiniz bilmiyorum ama bende bana yaşatılanlar için vekalet vermek istiyorum size. Ben başa çıkamadım, yorgunum… Hem de göründüğümden çok daha fazla" ifadesini kullanmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Deli Çavuş" hesabından Olçok'a verilen yanıtta şu ifadeler yer aldı:

Sayın Nihal Olçok hanımefendi tweetinizde yazmış olduğunuz çok değerli sözlere geç cevap yazdığım için lütfen hakkınızı helal ediniz. Çevremdekiler beni hazır cevap ve pratik zekalı bir insan olarak kabul ederler. Ancak sözlerinizin manevi yükü o kadar ağırdı ki şu ana kadar düşünmek zorunda kaldım.

Ben Kafkas asıllı Karadenizli bir Türk ailesinin çocuğuyum. Bizim kültürümüzde şehit aileleri devlet başkanından bile önce gelir. Sizin yorgun olduğunuzu anlatan satırları okumak inanın ki beni çok yordu (ne kadar empati yapsam da sizin hissettiklerinizi anlayamam.).  Vekaletinizi şerefle kabul ediyorum.

Eğer ki bu ağır yükün altından gelecek zamanlarda kalkamazsam, başarılı olamazsam beni lütfen kınamayın. Ancak elimden gelen her şeyi yapacağıma lütfen inanın ( SÖZ NAMUS ).   

Olçok: Hak her zaman hakkaniyetin yanındadır

Olçok da "Deli Çavuş" hesabını alıntılayarak "Merak etmeyin 'birlikten kuvvet doğar' sevgili Sedat Peker HAK her zaman HAKKANİYETİN yanındadır" dedi.

 

 

Independent Türkçe

 

DAHA FAZLA HABER OKU