Çıplaklar kampında cinayet: "76 yaşındaki nüdist, bir teşhirciyi vurdu"

İddiaya göre yaşlı adam, kurban güneşlenenlere yaklaştıktan sonra silah çekti

Arşiv: Lyon'daki Grand Parc Miribel-Jonage'da sıradan bir plaj (Wikimedia Commons)

Haberlere göre, Fransa'da çıplaklar plajında cinsel eylem gerçekleştirdiği iddia edilen bir adam, plajdaki bir başkası tarafından vurularak öldürüldü.

MailOnline'a açıklama yapan Fransa polisi, 46 yaşındaki adamın cumartesi günü saat 10.30 sıralarında Lyon'un dışındaki Grand Parc Miribel-Jonage'da, La Mama plajında öldürüldüğünü söyledi.

Polisin plajdakilere bağırarak hakaret ettiğini ve bir kadına bakarak cinsel eylem gerçekleştirdiğini söylediği daha genç adamdan, 76 yaşındaki silahlı saldırı şüphelisinin rahatsız olduğu bildirildi. Tanıklar daha genç olan adamı "teşhirci" diye niteledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İki adam, iddiaya göre yaşlı olan çantasından silah çıkarıp en az üç el ateş edene ve mermilerden biri daha genç adamı göğsünden vurana kadar tartıştı.

Yerel basında çıkan haberlerde, yakınlarda bisiklet süren polis memurlarının ateş edildiğini duyup çabucak olay yerine geldiği, 76 yaşındaki zanlının direnmeden teslim olduğu yer aldı.

Sağlık görevlileri gelip yaralıyı kurtarmaya çalıştı ama yaraları ölümcüldü.

France 3, ismi açıklanmayan yaşlı adamın yaşı göz önüne alındığında gözaltına alınmasının güvenli olup olmadığını anlamak için bir doktor tarafından muayene edildiğini söyledi. Sağlığı uygun bulunan adam gözaltına alındı.

Atıcılık sporuyla ilgilendiği bildirilen adamın silahı yetkili makamlarda kayıtlıydı fakat kamuya açık yerlerde değil yalnızca belirli alanlarda kullanım izni vardı.

Polis görgü tanıklarının ifadelerini alırken ve adli dedektifler bölgeyi tararken, plaj cumartesi tüm gün kapalı kaldı.

La Mama, Fransa'nın en büyük ikinci şehri Lyon'un dışındaki bir dinlenme yeri ve doğa koruma alanı olan yaklaşık 2 bin 200 hektarlık Grand Parc Miribel-Jonage'da popüler bir nüdist yeri.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU