Stranger Things'in genç oyuncuları konuştu: Terapiyle iyi idare ediyoruz

Genç yıldızlar şöhretin kendilerini nasıl etkilediğini anlattı

Stranger Things, 5. sezonuyla ekranlara veda edecek (Netflix)

Netflix'in en beğenilen yapımlarından olan ve 4. sezonuyla 1 milyar saat izlenme rekorunu aşan Stranger Things'in oyuncuları, set hayatının ve şöhretin kendilerini nasıl etkilediğini anlattı.

Dizinin genç yıldızları, İspanya'nın önde gelen gazetelerinden El País'e konuştu. Haziranda yapılan ve iki gün önce yayımlanan söyleşide Stranter Things'in Mike Wheeler'ı Finn Wolfhard, şöhretle terapiyle başa çıktıklarını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Eleven'a hayat veren Millie Bobby Brown ise "Çalışmak bizim terapimiz oldu" diye ek yaparken 18 yaşındaki Wolfhard sözlerini şöyle sürdürdü:

Hayatımı değiştirmeyi hiç istemem. Yaptığım her şey için Tanrı'ya her gün şükrediyorum.

Arkadaşına katıldığını belirten Brown, "Bu fırsata sahip olduğumuz için çok şanslıyız" dedi:

Hem benim hem de dizideki diğer genç oyuncuların sorunları var. Örneğin Finn'le ben anksiyeteyle çok uğraşmak zorunda kaldık. Bu, bizi her zaman bir araya getiren bir şey… Sizinle aynı şeyleri yaşayan kişilerle konuşma fırsatına sahip olmak her zaman güzeldir.

Dustin Henderson'ı canlandıran Gaten Matarazzo, şöhretin günlük yaşamlarında pek etkisi olmadığını belirtti. Matarazzo, New Jersey'deki evine gittiğinde normal yaşamının devam ettiğinin ancak Atlanta'daki çekimlere döndüğünde işlerin değiştiğinin altını çizdi:

Aslında epey havalı. Çünkü kaç kişinin hikayeyle bağlantı kurduğunu, bundan zevk aldığını ve birçoğunun sizinle ilgili olduğunu görüyorsunuz.

Bu duruma henüz tam anlamıyla alışamadığını vurgulayan 19 yaşındaki aktör, "Ama çok ilginç ve çok havalı bir deneyim" dedi.

Ethan Hawke ve Uma Thurman'ın çocuğu Maya Hawke, "Stranger Things'te olmanın harika yanları arasında herkesin iyi geçinmesi ve diziyi çok sevmemiz var" ifadesini kullandı.

Diziye 3. sezonda katılan Hawke, eleştirilerden uzak durmaya çalıştığını çünkü olumsuz ifadelerin kendisini çok etkilediğini vurguladı. Hawke, LGBT+ karakter canlandırmayı sevdiğini belirtti:

Robin Buckley'nin konusu bir LGBT+ hikayesi değil. Diğerleri gibi sadece bir macera hikayesi. Eşcinsellik, onun kişiliğinin başka bir yönü.

 

Independent Türkçe, El País

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU