Samimiyet koordinatörü anlattı: "Oyuncular seks sahnelerinde tahrik olunca yatıştırıyoruz"

Büyük stüdyolarla çalışan David Thackeray çıplaklık içeren sahnelerde samimiyet koordinatörlerinin ne yaptığından bahsetti

Bridgerton son dönemde samimi sahneleriyle en çok tartışma yaratan yapımlardan biriydi (Netflix)

Netflix, Warner Bros, HBO ve Apple TV gibi stüdyolarla çalışan samimiyet koordinatörü David Thackeray film ve dizilerde seks sahnelerinin çekiminin zaman zaman fazlasıyla zorlayıcı olabildiğini söyledi. Thackeray özellikle oyuncuların cinsel olarak uyarıldıkları kısımlarda mola verip müdahalede bulunmaları gerektiğini açıkladı. 

Insider'a konuşan ünlü samimiyet koordinatörü aşk sahnelerinin çekimleri sırasında oyuncuların tahrik olmasının son derece normal olduğunu ancak kamera durduktan sonra onlara kendilerine gelmesi için zaman tanıdıklarını belirtti. 

Bu süre zarfında oyuncuların isteklerinin karşılanmasını sağladıklarını söyleyen Thackeray şu ifadeleri ekledi:

Bunun normal olduğunu ve o anda yapılabilecek en kötü şeyin devam etmek olduğunu açıkça belirtiyoruz. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Samimiyet koordinatörleri sette aşk sahnelerinin ya da çıplaklık içeren bölümlerin sorunsuz bir şekilde devam etmesini sağlamakla sorumlu. 

Oyuncuların biraz fazla heyecanlandığı bölümler için "mola" dahil belirli protokoller olduğunu söyleyen Thackeray, "Onlara 5 dakika veriyorum ve sonra gelip kontrol ediyorum. Hazır olduklarında geri dönüyoruz. Yapabileceğimiz en kötü şey bön bön bakıp olayı büyütmek" dedi. 

Samimiyet koordinatörü ayrıca çekimlerden önce oyuncuların şaşırmaması için hangi sahnelerin kullanılacağını ve çıplaklığın hangi düzeyde ekrana yansıyacağını söylediklerini aktardı.

Thackeray işleri gereği prodüksiyon ekibi ve kostüm departmanlarıyla da yakından çalıştıklarını söyledi. 

 

Independent Türkçe, The New York Post, Insider

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU