2021'de Instagram'a damga vuran 10 paylaşım

Lionel Messi listeye üç fotoğrafıyla girerken ilk sırada Cristiano Ronaldo yer aldı

Şu an 4 çocuğu olan Cristiano Ronaldo, iki çocuk babası daha olacağını açıklamıştı (Instagram/@cristiano)

Cristiano Ronaldo'dan Billie Eilish'e, Lionel Messi'den Ariana Grande'ye birçok ünlü bu yılki paylaşımlarıyla sosyal medya uygulaması Instagram'a damgasını vurdu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak listede bu isimler kadar ünlü olmayan şaşırtıcı bir hesap da yer aldı. 

Futbol efsanesi Cristiano Ronaldo'nun eşi Georgina Rodriguez'le birlikte ikiz beklediklerini duyurdukları paylaşım bu yılın listesinde ilk sırada yer alıyor. Ronaldo'nun 28 Ekim'deki paylaşımı 32,3 milyon beğeni almıştı. 

Ronaldo geçen yıl da pek çok kişinin tarihin en iyi futbolcusu olarak gösterdiği Diego Maradona'nın ölümünün ardından paylaştığı fotoğrafla ilk sırada yer almıştı. 

 

 

Öte yandan ikinci sırada 28 yaşındaki Amerikalı pop şarkıcısı Ariana Grande bulunuyor. Grande, eşi Dalton Gomez'le düğününden paylaştığı 26 Mayıs tarihli gönderiyle 26,7 milyon takipçisinin beğenisini aldı. 

 

 

Üçüncü sırada ikinci kez hamile olduğunu duyuran ve 24,6 milyon beğeni toplayan ABD'li televizyon ünlüsü Kylie Jenner var. 

2021'de en çok konuşulan bir diğer ABD'li sanatçıysa 20 yaşındaki Billie Eilish'ti. Eilish yeni tarzıyla kendisinden çok fazla söz ettirmişti. Açık sarı saçlarıyla görüldüğü fotoğraf 23 milyon beğeniyle 4. sırada yer alan sanatçı 6. sırayı da elinde tutuyor.

 

 

Eilish'in Vogue dergisine verdiği dikkat çeken poz da 22,1 milyon kez beğenilmişti. 

Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi ise 5., 7. ve 8. sıralara adını yazdırdı. Messi'nin Paris Saint-Germain F.C.'ye imza atmasının ardından paylaştığı ilk fotoğraf 22,1 milyon kez beğenildi.

 

 

Öte yandan bu yıl Güney Amerika Futbol Şampiyonası Copa América'da şampiyonluk yaşayan Messi kupayla fotoğrafını paylaşarak 22 milyon kişiden tebrik almıştı. 

 

 

Messi'nin pek çok başarıya imza attığı F.C. Barcelona'dan ayrıldığını duyurması da büyük yankı uyandırmıştı. Futbolcunun veda paylaşımı 21,2 milyon kez beğenilmişti. 

Listeye giren en şaşırtıcı isimse Iron Shore Mermaid. Denizkızı pozlarıyla tanınan Mermaid Montana'nın sualtında bir kız çocuğuna öpücük attığı video 20,2 milyon kez beğenildi. 

 

 

Son olarak Marvel yıldızı Tom Holland'ın, aktris sevgilisi Zendaya'nın doğum günü için yaptığı paylaşım 19,6 milyon beğeni aldı. 

 

 

Independent Türkçe, Daily Mail, Uproxx

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU