Khloe Kardashian koronavirüs kaptığını açıkladı

Reality yıldızı, hastalığın "ilk birkaç gün gerçekten kötü" olduğunu söyledi

Keeping Up with the Kardashians'tan yeni bir video, Khloe Kardashian'a bu yıl koronavirüs teşhisi koyulduğunu ortaya çıkardı.

Perşembe günkü bölümden önce yayımlanan video, Kim Kardashian ve Kris Jenner'ın Good American'ın kurucusunun virüse yakalanmış olma ihtimalini konuşmasıyla başlıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kim, "Khloe'nin hastalığa yakalanıp yakalanmadığını gösterecek sonuçları endişeyle bekliyoruz" dedi.

İçimden bir his yakalandığını söylüyor çünkü bayağı hasta. Bu da beni gerçekten ürkütüyor çünkü artık korktuğunu ve bu konuda gerçekten endişelendiğini görebiliyorum.

Bunun üzerine Khloe'nin annesi Jenner, yardım edebilecek herhangi birini bulma çağrısına yanıt veren bütün doktorlarla telefonda konuştuğunu açıkladı.

Daha sonra, kendisini telefonundan kaydettiği görüntülerde Khloe, Kovid-19 testinin pozitif çıktığını doğruladı.

36 yaşındaki Kardashian "Az önce koronaya yakalandığımı öğrendim" dedi.

Odamda kalmaya devam ediyorum. Daha iyi olacağım ama ilk birkaç gün gerçekten kötüydü.

Reality yıldızı ardından istifra etme, titreme, migren, öksürük, ateşte ani yükseliş ve düşüş gibi semptomlardan muzdarip olduğunu açıkladı.

Kardashian sözlerini "Migren hastasıyım ama bu gördüğüm en çılgın baş ağrısıydı" diye sürdürdü.

Bunun migren olduğunu söyleyemem.

Bir de öksürük... Öksürdüğümde göğsüm yanıyordu.

Telefonundan çektiği videoda sesi kısık duyulan Khloe, boğazının da henüz tam anlamıyla iyileşmediğini söyledi.

Revenge Body sunucusu "Size söylüyorum. Bu işin şakası yok. Ama bunu hep beraber atlatacağız" dedi ve "Herkesin talimatları dinlemesi ve bunlara uymasıyla hepimizin iyi olması için dua ediyorum" diye ekledi.

Video Khloe'ye teşhisin ne zaman koyulduğunu açıklamasa da şimdiye iyileşmiş görünüyor. Zira geçen hafta Kim'in, özel bir adada yapılan ve tüm misafirlerin "iki hafta boyunca birçok sağlık taramasından geçirilmesini" ve karantinaya alınmasını gerektiren 40. yaş gününe katıldı.

Seyahatinden paylaştığı fotoğraflarla "duyarsız" olduğu için tepki gören Skims'in kurucusu Kim Kardashian, paylaşımının altına şunları yazdı:

İki hafta boyunca herkesten çok sayıda sağlık taraması ve kendilerini karantinaya almalarını istedikten sonra, yakın çevreme kısa süreliğine de olsa her şeyin normal olduğunu varsaydığımız özel bir ada gezisiyle sürpriz yaptım.

Khloe, koronavirüs testi pozitif çıkan ilk aile üyesi değil. Zira Kim, daha önce eşi Kanye West'in de "daha en başta, neler olduğunu henüz kimse tam olarak bilmezken" virüse yakalandığını açıklamıştı.

Bu ay Grazia dergisine konuşan Kim "Korkutucu ve belirsizdi. 4 bebeğimleydim ve evde yardım edecek başka kimse yoktu" dedi.

 

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU