Netflix izleyicileri iptal edilen dizinin geri dönmesini istiyor

"En heyecanlı yerinde bitti"

The Society'nin yönetici yapımcılığını Aşkın (500) Günü'yle ((500) Days of Summer) tanınan sinemacı Marc Webb üstlenmişti (Netflix)

Netflix dizisi The Society'nin hayranları, şok bir hamleyle yayından kaldırılan yapıma ikinci bir şans verilmesini istiyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Mayıs 2019'da yayına giren sürükleyici gençlik draması, hayranlarını kendine bağlamayı başarmıştı. 

İkinci sezon için her şey hazır olsa da koronavirüs pandemisi ölümcül darbeyi vurarak yayın devini sadece bir sezonun ardından dizinin fişini çekmeye zorlamıştı.

İkinci sezonun çekimlerinin 2020 yazının sonlarında başlanmasını umut eden izleyiciler, iptal haberiyle yıkılmıştı.

O dönemde Netflix, haberi Deadline'a açıklamış ve şu itirafta bulunmuştu: 

The Society ve I Am Not Okay With This'in ikinci sezonlarına devam etmemek gibi zor bir karar aldık. Kovid tarafından yaratılan koşullar nedeniyle bu kararları almak zorunda kaldığımız için hayal kırıklığına uğradık.

Manchester Evening News'un haberine göre, William Golding'in klasikleşmiş romanı Sineklerin Tanrısı'na (Lord of the Flies) modern bir yorum getirerek sunulan The Society, kendilerini New England'daki sosyetik kasabalarının ürkütücü bir kopyasında bulan gençleri takip ediyordu.

Olumlu yorumlara rağmen iptal edilmişti

Netflix, 18 yaşından küçükler için uygun olmadığını belirttiği dizinin konusunu şöyle özetliyor:

Zengin bir kasabadaki diğer herkes gizemli bir şekilde ortadan kaybolduğunda West Ham'in genç sakinleri hayatta kalmak için kendi topluluklarını kurar.

Merak uyandıran gizem dizisi hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden olumlu yorumlar almasına rağmen Netflix, 2020'de The Society'yi iptal etmişti.

Bir Facebook grubunun üyelerine, en çok hangi iptal edilmiş dizinin geri dönmesini istedikleri soruldu. Çoğu kullanıcı, dileğini Christopher Keyser tarafından yaratılan The Society'nin geri gelmesinden yana kullandı. 

Bir izleyici "The Society, o kadar da iyi yazılmamıştı ama bence potansiyeli vardı" diye yazdı. Ona katılan bir diğeri ekledi:

Yüzde 1 milyon katılıyorum. Diziyi çok sevmiştim, sonunda ne olduğunu öğrenemediğimiz için üzgünüm.

Başka biriyse şöyle yazdı:

En heyecanlı yerinde bitti.

Başka bir kullanıcı da şu ifadeleri kullandı:

Diziyi daha yeni bitirdim ve ne olduğunu görmek isterdim. Gerçekten çok iyiydi.


Independent Türkçe, Mirror, Manchester Evening News, Deadline

DAHA FAZLA HABER OKU