Netflix'in yeni gerilimi iki yıldızı buluşturuyor

"Bir cana karşılık bir çanta"

Kabin Bagajı, 13 Aralık'ta Netflix'te izleyiciyle buluşacak (Netflix)

Jason Bateman, bu kez "iyi adam" rolünde değil.

Ozark, Patrondan Kurtulma Sanatı (Horrible Bosses) ve Oyun Gecesi'nin (Game Night) yıldızı, Netflix'in Noel filmi Kabin Bagajı'nın (Carry-On) fragmanında tüyler ürperten bir terörist rolünde izleyicilerin karşısına çıkıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Filmde Emmy ödüllü aktöre, havalimanında çalışan güvenlik görevlisi rolünde Altın Küre sahibi yıldız oyuncu Taron Egerton eşlik ediyor. Bateman'ın Egerton'a şantaj teklifi "Bir cana karşılık bir çanta".

IndieWire, merakla beklenen Netflix filmiyle ilgili haberinde "Paketin içinde ne olduğunu (henüz) tam olarak bilmiyoruz ama silah sesleri ve Tom Cruisevari koşuşturmalar göz önüne alındığında, Bateman'ın kargosu muhtemelen tırnak makasından biraz daha kötü" diye yazıyor.

Yayın deviyse gerilim filminin konusunu şöyle özetliyor:

Bir havaalanı güvenlik görevlisi, Noel arifesindeki bir uçuşa tehlikeli bir paketi sokmak için kendisine şantaj yapan esrarengiz bir yolcuyu zekasıyla alt etmeye çalışır.

Kabin Bagajı'nın yönetmen koltuğunda, aksiyon filmlerinin tecrübeli yıldızı Liam Neeson'ın Non-Stop'ını da çeken Jaume Collet-Serra oturuyor.
 


Senaryosunu, video oyunları serisi Ratchet & Clank'i yazan T.J. Fixman'la Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı'nın (Blade Runner 2049) yazarı Michael Green'in kaleme aldığı gerilimin yapımcılığını Dylan Clark üstleniyor. 

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı'nın senaristi

Başrollerdeki Bateman ve Egerton'a Danielle Deadwyler, Logan Marshall-Green, Dean Norris, Sinqua Walls, Gil Perez- Abraham, Tonatiuh, Curtiss Cook, Joe Williamson ve Josh Brener eşlik ediyor.

Yakın zamanda Entertainment Weekly'ye verdiği bir röportajda Egerton, filmdeki rolüyle ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

Havaalanındaki işinde mutsuz ve bu konuda kendini kederli hissediyor. Ayrıca kız arkadaşının hamile olduğunu yeni öğrenmiş. Dolayısıyla sorumluluk sahibi bir baba olmak için baskı hissediyor. Ama bence aynı zamanda derin bir tatmin eksikliği de var. Dolayısıyla bu korkunç duruma düştüğünde gerekeni yapmak zorunda.


Independent Türkçe, IndieWire, Hollywood Reporter

DAHA FAZLA HABER OKU