Keanu Reeves, Amazon Prime'ın yeni dizisinde

Yıldız isimleri buluşturan yapım 10 Aralık'ta yayına girecek

60 yaşındaki Keanu Reeves, John Wick serisinin 6 Haziran 2025'te gösterime girecek yan filmi Ballerina'da da rol alıyor (Lionsgate)

Amazon Prime Video, yeni animasyon dizisi Secret Level'ın yıldızlarla dolu seslendirme kadrosunu açıkladı.

New York Comic-Con'da dizi için düzenlenen bir panel sırasında yapılan açıklamada, Terminatör (The Terminator) serisinin yıldızı Arnold Schwarzenegger ve aksiyon fırtınası John Wick'in başrol oyuncusu Keanu Reeves'in yanı sıra komedyen Kevin Hart'ın da kadroda olduğu duyuruldu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Projede yer alması planlanan diğer isimler arasındaysa Temuera Morrison, Ariana Greenblatt, Heaven Hart, Emily Swallow, Gabriel Luna, Ricky Whittle, Patrick Schwarzenegger, Merle Dandridge, Claudia Doumit ve Adewale Akinnuoye-Agbaje yer alıyor.

15 hikayeden oluşacak Secret Level, 10 Aralık'ta Prime Video'da başlayacak. 

Dizinin aralarında Armored Core, Dungeons & Dragons ve Spelunky'nin de bulunduğu sevilen video oyunlarının dünyalarında geçen hikayeler içerdiği belirtiliyor.

Dizi, aynı zamanda yürütücü yapımcı olan Tim Miller tarafından yaratıldı. Dave Wilson ise yönetici yapımcı ve denetleyici yönetmen olarak görev yapıyor. 

Her hafta iki bölüm olarak yayına girmesi planlanan dizinin yapımcılığını, Amazon MGM Studios ve Blur Studio üstleniyor.

Blur ve Miller daha önce Netflix'in popüler animasyon antolojisi Love, Death + Robots'u yaratmıştı. Bu dizinin halihazırda üç sezonu yayına girdi. Hem eleştirmenlerin hem de izleyicilerin hayran kaldığı dizinin 4. sezonu da yolda.


Independent Türkçe, Variety, TheWrap

DAHA FAZLA HABER OKU