Rekortmen suç filminin genç yıldızından Brad Pitt ve George Clooney itirafı

"Bunu mahvetmek istemiyorsunuz"

Yalnız Kurtlar henüz gösterime girmeden devam filminin de çekileceği açıklanmıştı (Apple)

Genç oyuncu Austin Abrams, Apple TV+'ın yeni filmi Yalnız Kurtlar'da (Wolfs) "uzun zamandır işlerine hayran olduğu" George Clooney ve Brad Pitt'le birlikte çalışmanın nasıl bir şey olduğunu anlattı.

Entertainment Weekly'nin, Ocean's serisi yıldızlarıyla çalışmanın "ölmeden önce yapılacaklar listesinde olup olmadığını" sorduğu Abrams, şunları söyledi: 

Bunu düşünecek cesaretim ya da bunun mümkün olduğunu düşünecek cüretim olsaydı, olurdu. Bu kimin listesinde olmazdı bilmiyorum. Bunu yapabilmek, işlerini çok uzun zamandır sevdiğim bu iki adamla çalışmak çılgınca.

"Harika bir dinamikleri var"

HBO'nun popüler dizisi Euphoria'daki performansıyla da adından söz ettiren Abrams, seçmelerden bahsederken rolü kapacağına dair bahse bile girmeyeceğini ifade etti.

Bu aptalca diye düşündüm. Neden bunu seçme kasetini yapıyorum ki? Bu işi alamayacağım. O andan itibaren, ilk etapta bunu yapabilmenin mümkün olduğuna kendimi tamamen ikna etmem gerekti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Filmde, "çocuk" rolünü canlandıran Abrams, Clooney ve Pitt'in 20 yıllık işbirliği ve dostluğuna adapte olmaya kararlı olduğunu da ekledi.

Amerikan romantik komedi dizisi Dash & Lily'nin 28 yaşındaki yıldızı, rol arkadaşları için "Çok sıcak ve samimiler, bu da rahat hissetmemi sağladı" dedi.

Bu iki adamla çalışırken, onların dinamiklerine uyum sağlamak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Çünkü zaten harika bir dinamikleri var ve bunu mahvetmek istemiyorsunuz. Elinizden gelen en iyi şekilde topu ileri geri pas vermeye çalışıyorsunuz. Ve eğer top size geçerse, bu harika bir şey ve siz de pas verirsiniz.

Yalnız Kurtlar, daha önce Ocean's üçlemesi ve Aramızda Casus Var'da (Burn After Reading) beraber çalışan iki aktörü 16 yıl sonra yeniden bir araya getiriyor.

Dünya prömiyeri Venedik Film Festivali kapsamında gerçekleşen filmin yönetmenliğini Jon Watts üstleniyor.

20 Eylül'de sınırlı sayıda sinema salonunda gösterilmesinin ardından yayın devinde prömiyeri yapılan Apple Original filmi, Apple TV+ tarihinde en çok izlenen film oldu.


Independent Türkçe, Deadline, Entertainment Weekly

DAHA FAZLA HABER OKU