Gossip Girl'den şaşırtan itiraf

ABD'li oyuncu, Gossip Girl'den eski rol arkadaşı Leighton Meester'la evli olan Adam Brody'yle oynadığı yeni dizisi Nobody Wants This'in tanıtımı sırasında dizi hakkında konuştu

(AP)

Gossip Girl'ün (Dedikoducu Kız) New York'ta geçmesi dizi için muazzam bir odak noktasıydı, öyle ki şehir sık sık başlı başına bir "karakter" olarak anılıyordu. Ancak görünüşe göre bir yıldızın dizinin nerede çekildiğinden haberi yokmuş.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kristen Bell, diziye adını veren gizemli karakter Gossip Girl'ü seslendiriyordu. Gossip Girl'ün kimliği dizinin 2012'deki finalinde tartışmalı bir şekilde ortaya çıkmıştı.

Halihazırda bir başka Gossip Girl yıldızı Leighton Meester'la evli olan rol arkadaşı Adam Brody'yle birlikte yeni Netflix dizisi Nobody Wants This'in tanıtımını yapıyor.

Bustle'a verdiği röportajda Bell, yakın zamana kadar dizinin nerede çekildiği hakkında hiçbir fikri olmadığını açıkladı:

Komik olan şu ki, Gossip Girl olarak Los Angeles'ta sadece mikrofon başındaydım; onlarla birlikte hiç çekim yapmadım.

Brody'ye, "Nerede çekim yaptıklarını bile bilmiyordum. O diziyi nerede çektiler?" diye sordu.

Aktör, "Montreal'de" diye şakayla karışık cevap verdi.

Bell, "Tamam, ilk kez duyuyorum" yanıtını verince Brody, açıklık getirmek için "Aslında New York'ta" dedi.

Brody'nın kendisiyle dalga geçtiğini anlayan Bell, "Ah, New York. Şaka mı yapıyordun?" dedi. 

New York çünkü şehir bir karakterdi.

Brody röportajı yapan kişiye gülerek, "Ne kadar ilgili olduğunu görebilirsiniz" dedi.

"Mikrofona geçtim ve şımarıklığımı konuşturdum" diye yanıt veren Bell, daha sonra aslında Meester'la önceki dizilerinden Veronica Mars'ta konuk oyuncu olduğunda tanıştığını anlattı.

2007'yle 2012 arasında 6 sezon boyunca yayımlanan Gossip Girl, Manhattan'ın Yukarı Doğu Yakası'nda yaşayan bir grup ayrıcalıklı öğrencinin özel ve sosyal hayatlarının kimliği belirsiz bir blog yazarı olan "Gossip Girl" tarafından ifşa edilmesini konu alıyordu.

Nobody Wants This'de Bell, ilerici bir hahama (Brody) aşık olan bir seks blogcusu ve seri flörtçüyü canlandırıyor. Çift daha sonra kendi arkadaşlarının ve ailelerinin şüphelerini aşmak zorundadır.
 

Nobody Wants This

Kristen Bell ve Adam Brody, Nobody Wants This'de(Netflix)


The Independent'tan 4 yıldızlı bir yorum dahil dizi, eleştirmenlerden olumlu dönüşler aldı.

Katie Rosseinsky, "birkaç bariz klişenin mevcut ve doğru olduğunu" ancak "keskin bir şekilde gözlemlenen ve bazen komik, yıkıcı bir şekilde ilişkilendirilebilen daha az tahmin edilebilir komik anlar için de bolca yer olduğunu" söyledi.

"Her şey romantik komedi kaçışını ve bazen acımasız gerçekçiliğin keyifli bir karışımı. Joanne ve Noah desteklemek isteyeceğiniz bir çift. Dizinin adının kendi kendini gerçekleştiren bir kehanet olmayacağı hissine kapılıyorum" diye ekledi.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU