Cinayet dizisinin başarısı fitili ateşledi: Daha fazlası gelecek

Netflix dizisi, yenilikçi açılış jeneriğiyle de viral oldu

The Perfect Couple'da Eve Hewson'ın canlandırdığı Amelia ve Billy Howle'un oynadığı Benji'nin düğünleri, beklenmedik bir ölümle altüst oluyor (Netflix)

The Perfect Couple'ın 6 bölümlük Netflix uyarlamasının yayın devindeki hatırı sayılır başarısı, beraberinde yeni bir kapıyı da araladı.

Romantik kitaplarıyla ünlü Amerikalı yazar Elin Hilderbrand'in romanından uyarlanan ve gizemini son ana kadar korumayı başaran mini dizi, 5 Eylül'de Netflix'te gösterime girmesinden bu yana beklentileri aşarak yayıncı kuruluşta büyük bir izleyici kitlesine ulaştı. 

Viral oldu

Bununla kalmayan cinayet dizisi, etkileyici bir dans sekansından oluşan yenilikçi açılış jeneriğiyle de sosyal medyada viral oldu.

Netflix, 18 yaşından küçükler için uygun olmadığını belirttiği mini dizinin konusunu şöyle özetliyor:

Amelia, Nantucket'ın en zengin ailelerinden birinin gelini olmak üzeredir. Ancak şoke edici bir ölüm, düğünü altüst eder ve herkesi şüpheli durumuna düşürür.

Dizinin yıldızlarla dolu oyuncu kadrosunda Nicole Kidman ve Liev Schreiber'ın yanı sıra Eve Hewson, Dakota Fanning, Billy Howle, Isabelle Adjani ve Jack Reynor yer alıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizi, 16-22 Eylül'de 10,4 milyon izlenme sayısına ulaşarak televizyon içerikleri arasında ikinci sıraya yerleşti. The Perfect Couple'ı geçmeyi başaran tek dizi, Ryan Murphy'nin gerçek suç draması Canavarlar: Lyle ve Erik Menendez'in Hikayesi (Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story) oldu.

The Perfect Couple, üç haftadan kısa bir sürede yaklaşık 52,6 milyon izlenme sayısına ulaşarak son derece güçlü bir performans sergiledi. 

Bu başarı, Elin Hilderbrand'in daha fazla romanının televizyona uyarlanmasının da kapısını araladı. Dizi sorumlusu Jenna Lamia, Deadline'a yaptığı açıklamada, Hilderbrand'in başka bir romanını uyarlamak için birlikte çalıştıklarını doğruladı. Yazar ve dizi sorumlusu, daha fazla ayrıntı vermekten kaçındı.

The Perfect Couple'ın geleceği

Lamia ayrıca The Perfect Couple'ın yıldızı Nicole Kidman'la başka bir proje üzerinde de çalıştıklarını ancak bunların birbirinden ayrı olduğunu söyledi.

Lamia, Elin Hilderbrand Sinematik Evreni'ni kurmakla ilgili espri yaptıktan sonra The Perfect Couple'ın devam etmeyeceğini çünkü en başından beri mini dizi olarak tasarlandığını sözlerine ekledi.

Guardian yazarı Lucy Mangan, 5 üzerinden 4 yıldız verdiği incelemesinde, "Nicole Kidman'ın muhteşem cinayet gizemi gülünç derecede iyi" ifadesini kullanmıştı.

Hollywood Reporter ise "Nicole Kidman, Netflix'in sıkıcı cinayet gizeminde bir başka sefil zengin kadını oynuyor" diye yazmıştı.


Independent Türkçe, Deadline, Guardian, Hollywood Reporter 

DAHA FAZLA HABER OKU