Oscarlı oyuncunun 100 tam puanlı dizisinden bomba gibi başlangıç

Bir günde 7,73 milyon izleyiciye ulaştı

Oscar ve Emmy ödüllü Kathy Bates, yeni dizisi Matlock'tan sonra hiçbir projede yer almayarak emekliye ayrılacağını açıklamıştı (CBS)

Ölüm Kitabı (Misery), Kızarmış Yeşil Domatesler (Fried Green Tomatoes) ve Dolores (Dolores Claiborne) gibi unutulmaz filmleriyle tanınan Kathy Bates'in yeni dizisi, ön gösterimini yapar yapmaz fırtına gibi esmeye başladı.

Televizyona görkemli dönüş

Oscar ödüllü usta oyuncunun CBS'in yeni dizisi Matlock'la televizyona dönüşü, şimdilerde pek rastlanmayan izlenme rakamlarına ulaştı.
izlenme rakamlarına ulaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

76 yaşındaki Bates'in diziye adını veren avukatı canlandırdığı dizi, araştırma şirketi Nielsen'in açıkladığı reytinglere göre sadece pazar günü ortalama 7,73 milyon izleyiciye ulaşmayı başardı.

Henüz ön gösterim kapsamında sadece bir bölümü ekranlara gelen dizi, televizyon yazarlarının da kalbini çalmayı başardı. Dizi, eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da 100 üzerinden 100 tam puan aldı.

İlk bölümü sürpriz bir sonla biterek izleyicileri şaşkına çeviren dizi, resmi prömiyerini 17 Ekim'de CBS'te yapacak.

Jennie Snyder Urman tarafından geliştirilen hukuk draması, Andy Griffith'in rol aldığı orijinal Matlock dizisinin, kadın başrol oyuncusuyla çekilen yeni versiyonu.

Gençlik yıllarında önemli başarılara imza atan, 70'lerindeki zeki ve çalışkan avukat Madeline "Matty" Matlock rolündeki Bates'e dizide Skye P. Marshall, Jason Ritter, David Del Rio ve Leah Lewis eşlik ediyor.


Independent Türkçe, Deadline, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU