Netflix'in yeni aksiyonu üç günde 30 milyondan fazla izlendi

Eleştirmenler 94 puanlı filme bayıldı

Filmin başrolünde oynaması planlanan John Boyega, 2021'de ailevi sebepleri gerekçe göstererek projeden ayrılınca yerine Aaron Pierre getirilmişti (Netflix)

Netflix'in yeni suç gerilimi Rebel Ridge, yayına girdiği hafta sonunda platformdaki bir numaralı film olmayı başardı.

6 Eylül'de Netflix'te gösterime giren Rebel Ridge, üç günde 31,2 milyon kez seyredilerek yayın devinin en çok izlenen 10 film listesinde zirveye yerleşti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gerilimli aksiyon, ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesini 2007'de Cinayet Partisi'yle (Murder Party) yapan Jeremy Saulnier'ın yeni filmi.

Neredeyse yönettiği her film ya da dizi, eleştirmenlerden olumlu yorumlar alan sinemacı, Dehşet Odası (Green Room) ve İntikam (Blue Ruin) gibi yapımlara da imza atmıştı.

100 üzerinden 94 puan aldı

Başrollerinde Aaron Pierre, Don Johnson ve Anna Sophia Robb'un yer aldığı film, hem izleyicilerin hem de eleştirmenlerin gönlünü kazanmayı başardı. Rebel Ridge, eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da 100 üzerinden 94 puan almayı başardı.

Netflix, aksiyonla gerilimi harmanlayan ve 16 yaşından küçükler için uygun olmadığı belirtilen filmin konusunu şöyle özetliyor:

Kuzeninin kefaleti için ödeyeceği bir çanta dolusu paraya yerel polis haksız şekilde el koyunca eski bir deniz piyadesi, küçük bir kasabadaki yolsuzlukla mücadele eder.

Lee Daniels'ın gerilimi ikinci sıraya geriledi

Lee Daniels'ın 30 Ağustos'ta izleyiciyle buluşan yeni gerilim filmi Kurtuluş (The Deliverance), 2-8 Eylül'de 21,8 milyon izlenme getirerek ikinci sırada yer alıyor. 

Mark Wahlberg ve Halle Berry'nin başrollerini paylaştığı aksiyon komedisi Birlik (The Union) ise listede üçüncü sırada yer alarak iyi bir performans sergilemeye devam ediyor.


Independent Türkçe, Deadline, CBR.com

DAHA FAZLA HABER OKU