Yeni Marvel filminin fragmanındaki "beklenmedik" detay hayranları güldürdü

Şaşıran bir izleyici "Özür dilerim ama bu çok komik" yazdı

Thunderbolts*'un ilk fragmanındaki beklenmedik detay, Marvel hayranlarını şaşırttı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Apprentice'in yıldızı Sebastian Stan'in, Bucky Barnes'ı yeniden canlandıracağı yeni filmin fragmanı pazartesi günü (23 Eylül) yayımlandı.

Fragman hayranların beğenisini topladı ve birçok kişi Barnes'ın filmdeki diğer karakterler Yelena Belova (Florence Pugh) ve Red Guardian'la (David Harbour) uyumuna dikkat çekti.

Marvel'ın ıslah olmuş kötü karakterlerin hükümet adına görevlere çıktığını gördüğümüz fragmanda, Pugh'nun karakteri Yelena Belova "Buradaki herkes kötü şeyler yaptı. Gizli operasyonlar, devlet laboratuvarlarını soymak, kiralık katillik" diyor.

Julia Louis-Dreyfus'un canlandırdığı ve Marvel Sinematik Evreni'ne (MCU) dönen Valentina Allegra de Fontaine'in fragmanda söyledikleri de bu duruma dair ipucu veriyor:

Hepimiz aynı inançla yetiştirildik. Bir iyiler vardır bir de kötüler. Ama sonunda şunu fark ediyorsun, bir kötüler vardır bir de daha kötüler. Hepsi bu.

Fakat, fragmanda herkesin konuştuğu "beklenmedik" an, ev hayatına düşkün olan Bucky'ye ait. Bucky, fragmanda kurmaca evren Wakanda'da kendisine verilen Vibranium kolu, bulaşık makinesinde yıkarken görülüyor.

Bir hayran "Bucky'nin kolunu bulaşık makinesinden çıkarması beni çok güldürdü" yazarken bir başkası da "Bucky'nin kolunu lanet bulaşık makinesinde yıkamasına KOPTUM" diye ekledi.
 

Bucky
Bucky'nin Vibranium kolu, bulaşık makinesinde (Marvel Studios)

 

Başkalarıysa "Vibranium'un bulaşık makinesinde yıkanabildiğini öğrendiklerine sevindiğini" belirtirken bir kişi de X'te (Twitter) şöyle yazdı:

Belki de Vibranium kol protezi paslanmıyordur ve bulaşık sabunuyla kolayca dezenfekte edilebiliyordur? Yani, Wakandalı bilim insanlarının bunu yapmasına şaşırmam. Kan, ter ve kiri bir şekilde temizlemek gerekiyor…

Başka bir hayran da fragmana şöyle tepki verdi:

Özür dilerim ama Bucky'nin metal kolunu bulaşık makinesine koyması çok komik.

Stan, geçmişte Marvel filmlerini eleştirilere karşı savunarak şöyle demişti:

Artık (Marvel filmleri) çok rahat eleştiriliyor. Bu da sorun değil. Herkesin bir fikri var. Ancak Marvel, bu sektöre katkıda bulunanların büyük bir parçası ve daha küçük filmler yapmamızı da mümkün kılıyor.

Bu, Hollywood denen makinenin sistemi boyunca ilerleyen bir atardamar. İnsanların kabul ettiğinden çok daha fazla şekilde destek sağlıyor.

Thunderbolts*, 2 Mayıs 2025'te vizyonda.


*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İdil Barım

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU