Yeni Marvel dizisinin yıldızı, çıplak açılış sahnesini anlattı

Marvel Sinematik Evreni projesinde ilk kez bir kadının çıplak poposu görünüyor

WandaVision'ın yeni spin-off dizisi Agatha All Along'un yıldızı Kathryn Hahn, açılış sahnesinde tüm çıplaklığıyla karşımıza çıkıyor ve Hahn, Marvel'daki ilk çıplak kadın poposu çekiminin nasıl ortaya çıktığını anlattı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

51 yaşındaki oyuncu, Disney+'ın yeni dizisinde Agatha Harkness isimli cadıyı canlandırıyor. Agatha, WandaVision'ın finalinde hapsedilmişti fakat birinci bölümün açılışında, ilk dizinin büyük bir kısmının geçtiği banliyöde yeniden uyanıyor.

Agatha, çıplak bir halde sokaklarda dolaşarak neler olduğunu anlamaya çalışıyor.

Hahn, Variety'ye "Onu tam anlamıyla, mümkün olduğunca çıplak görmemiz iyiydi diye düşünüyorum, o andaki güçsüzlüğünü yansıtıyordu" dedi.

Dizinin bu noktasında (Agatha) tüm güçlerinden mahrum bırakılmıştı. Yani, o noktada gerçekten elinde hiçbir şey yoktu ve amaç, o anla gücünü yeniden bulması arasındaki boşluğu göstermekti.

Dizi sorumlusu Jac Schaeffer de Emmy'ye aday olmuş yıldızın, çıplak sahneyle ilgili fikri nasıl bulduğuna dair detay vermişti.
 

Kathryn Hahn, Agatha Harkness'ı canlandırıyor (Disney+)

Schaeffer, TV Line'a "Senaryoda, cadılığa çok uygun bir şekilde Agatha'nın o büyüden çıplak sağ çıkmasını düşünmüştük, böylece tüm o performatif kişiliklerinden arınmış olan gerçek Agatha'yı görüyoruz" diye anlatmıştı.

Ancak orijinal senaryoda, Agatha nerede olduğunu anladıktan sonra bir bornoz alıp dışarı çıkıyordu. Kathryn de yanıma gelip 'Agatha bornoz almak için durur muydu? Bence dışarı çıplak çıkardı' dedi.

Kathryn o kadar hevesliydi ki bunu Kevin'e (Feige, Marvel Studios'un başkanı) taşıdım ve (tepki) büyük oranda 'Gerçekten mi?!' oldu.

9 bölümlük dizi, ocak ayında gösterime giren Echo'dan beri Marvel'ın yayımladığı ilk dizi; "mükemmel" ve "büyüleyici" diye nitelenen yapımın çıkan dört bölümüne gelen ilk yorumlar da çok olumlu.

Dizinin adı, House of Harkness, Darkhold Diares ve Coven of Chaos gibi bir dizi isim değişikliğinden sonra belli oldu. Variety, tahminlerin dizinin esprili adıyla (Agatha All Along, "Başından Beri Agatha'ydı" anlamını taşıyor -çn.) doğrulanmasından aylar önce isimdeki kafa karışıklığın kasıtlı olduğunun düşünüldüğünü aktarmıştı.


*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İdil Barım

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU