Marvel'ın yeni dizisi "gerçekten korkutucu" olacak

"İnanılmaz bir anti-kahraman"

50 yaşındaki Kathryn Hahn'ın başrolde yer aldığı dizinin çekimleri Atlanta, Georgia ve Los Angeles'taki Trilith Stüdyoları'nda, Ocak-Mayıs 2023'te gerçekleşti (Marvel)

Marvel'ın yeni WandaVision spinoff'u Agatha All Along, "gerçekten korkutucu" olacak; en azından stüdyonun üst düzey bir yöneticisine göre. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Marvel Studios'un yayın, televizyon ve animasyon başkanı Brad Winderbaum, kısa süre önce Resmi Marvel Podcast'ine katıldı ve eylülde gösterime girmesi planlanan Agatha All Along'la ilgili bilgi verdi.

Winderbaum'a göre Agatha All Along, "Son derece eğlenceli olacak. Ta ki izleyicileri korkutmaya başlayana kadar." 

"Agatha gerçekten eğlenceli ama bir o kadar da korkutucu. Ve epey dramatik bir hal alıyor" diyerek merakla beklenen diziyle ilgili ipucu veren Winderbaum, şöyle devam etti: 

O inanılmaz bir anti-kahraman. Cadılar Bayramı eğlencesiyle sizi içine çekiyor ve ne olduğunu anlamadan ağlamaya başlıyorsunuz.

"Eğlenceli ama tehlikeli bir yolculuk"

Winderbaum, "Bu Marvel tarzı bir korkutuculuk. Bir Cadılar Bayramı dizisi" diye ekledi: 

Bu dizide ölümcül riskler var. Eğlenceli ama tehlikeli bir yolculuk.

Kathryn Hahn dizinin başrolünde yer alıyor ve Emmy adayı Agatha Harkness rolünü yeniden canlandırıyor. Dizinin konusu şimdilik gizli tutuluyor. 

Agatha All Along'da Hahn'a Joe Locke, Patti LuPone, Aubrey Plaza, Sasheer Zamata, Ali Ahn ve Debra Jo Rupp eşlik ediyor. 

Dizi, WandaVision'daki olayların kaldığı yerden devam ediyor. WandaVision'ın dizi sorumlusu Jac Schaeffer, Agatha All Along'un yaratıcılığını da üstleniyor.

Spinoff'un ilk iki bölümünün 18 Eylül'de Disney+'ta gösterime girmesi planlanıyor. Diğer 7 bölüm, 6 Kasım'a kadar haftalık olarak yayımlanacak.


Independent Türkçe, Variety, The Playlist

DAHA FAZLA HABER OKU