Ünlü oyuncu, The Batman'in devam filmi için geri döneceğine dair ipucu verdi

Keoghan, 2022 yapımı The Batman'de rol alarak Joker'i canlandıran en son oyuncu olmuştu

(AP)

İrlandalı aktör Barry Keoghan, 2022 yapımı The Batman'in devam filminde Joker karakterini yeniden canlandırmakla ilgili sessizliğini bozdu.

Robert Pattinson'ın popüler süper kahraman karakterini canlandırdığı karanlık epikte Keoghan'ın çok küçük bir rolü vardı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dublin doğumlu yıldız, Matt Reeves'in filminin sonlarına doğru bir hapishane sahnesinde Paul Dano'nun canlandırdığı Riddler'la birlikte Suçun Palyaço Prensi'ni oynamıştı. Warner Bros, daha sonra Keoghan ve Pattinson'ın yer aldığı silinmiş bir sahne yayımlamıştı.

Yakın zamanda SFX'le (Deadline aracılığıyla) bir röportajında Reeves, filmin "gelecek yıl çekileceğini ve şu sıralar senaryoyu tamamladıklarını" doğrulamıştı. Reeves ayrıca Colin Farrell'ın rol aldığı dizi The Penguin'in, yeni filme bir "giriş noktası" olacağını açıklamıştı.  

Keoghan'ın katılımına gelince, oyuncu bu konuda ağzını sıkı tuttu.

Variety'ye konuşan Keoghan şöyle dedi:

Pek bir şey söyleyemem. Kamera doğrudan bana bakıyor. Nereye varacağını göreceğiz. Tekrar edeyim, inanılmaz bir deneyimdi… Evet, bir şey diyemem…

Keoghan, soyadının telaffuzu hakkında tartışmalara da bir son vererek herkese doğru söylenişini anlattı.

Yakın zamanda kız arkadaşı Sabrina Carpenter'ın yeni albümü Short n' Sweet'e dair yorumlarını paylaşan Saltburn'ün 31 yaşındaki yıldızı şu sıralar, American Honey'yi de yöneten Andrea Arnold'ın yeni filmi Kuş'u (Bird) tanıtıyor.

Variety, Toronto Uluslararası Film Festivali'ndeki röportajında Keoghan'a, soyadının telaffuzunun "Ki-o-gın" mı "Ki-gın" mı olduğunu sordu.
 

"Keoghan" nasıl telaffuz ediliyor? Barry Keoghan tartışmalara son noktayı koyuyor.

Keoghan, hemen muhabire ilk versiyonun doğru olduğunu söyledi ve bazen İrlandalıların bile ismi yanlış telaffuz ettiğini itiraf etti.

İrlandalılar bile hata yapıyor çünkü K-E-O-G-H 'Kiy-o' diye okunuyor, bu yüzden de 'A-N' eklendiğinde 'Ki-oun' olduğunu düşünüyorlar ama bilmiyorum, biz G'yi de telaffuz ediyoruz.

Öte yandan Keoghan'ın, Netflix'in merakla beklenen ve gelecek sene gösterime girmesi planlanan Peaky Blinders filminin oyuncu kadrosuna katıldığı bildirilmişti.

Spinoff, 2013'ten 2022'ye kadar 6 sezonu olan son derece popüler BBC dizisini takip ediyor. I. Dünya Savaşı'nın sonrasında geçen dizide, Oscar ödüllü Cillian Murphy, Birminghamlı gangster Thomas Shelby'yi canlandırıyordu.

Keoghan'ın kadroya dahil olduğunu ilk kez Deadline perşembe günü (29 Ağustos) duyurmuş ve role dair detayların saklı tutulduğunu belirtmişti.

Keoghan, Martin McDonagh'ın 2022'deki başarılı filmi The Banshees of Inisherin'le En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar'a aday gösterilmiş ve aynı kategoride BAFTA ödülünü kazanmıştı. Keoghan, geçen yıl Emerald Fennell'ın tartışma yaratan filmi Saltburn'deki başrolüyle BAFTA ve Altın Küre'ye aday gösterilmişti.


*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İdil Barım

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU