Will Smith büyük bütçeli aksiyondan ayrıldı

Oscarlı aktör eski bir özel kuvvetler askerini canlandıracaktı

55 yaşındaki Will Smith, bu yıl 4.'sü gösterime giren Bad Boys serisinde Mike Lowrey karakterini canlandırıyor (Sony Pictures Entertainment)

Will Smith, aksiyon filmi Sugar Bandits'in başrolünden ayrılma kararı aldı. Deadline, Smith ve yapım şirketi Westbrook'un, çekimlerine gelecek aylarda başlanması planlanan büyük bütçeli projede yapımcı olarak kalacağını yazdı. Habere göre Smith, projeden program çakışmaları nedeniyle ayrıldı.

Akıbeti ne olacak?

Sugar Bandits'in çekimlerine 2025'te başlanacağı tahmin ediliyor. Ancak filmin akıbetiyle ilgili bir soru işareti var: Yaklaşık 80 milyon dolarlık proje, dünyanın dört bir yanındaki önde gelen bağımsız dağıtımcılara ve Amazon Prime'a Smith'in başrolde olacağı söylenerek satılmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Oscar ödüllü Smith, Boston'daki uyuşturucu ticaretini ortadan kaldırmak için çalışan kanunsuz ama elit bir birliği yöneten eski bir özel kuvvetler askerini canlandıracaktı. 

Sicario: Day of the Soldado'ya imza atan İtalyan sinemacı Stefano Sollima, bu yılın başlarında yönetmen koltuğuna oturmuştu.

Film, Chuck Hogan'ın Devils In Exile adlı romanına dayanıyor. 2010 yapımı Hırsızlar Şehri (The Town) de Hogan'ın 2004 tarihli romanından beyazperdeye uyarlanmıştı. 

Filmin keşif çalışmaları tamamlanmıştı ve Kanada'nın Montreal kentinde yapılması beklenen çekimler öncesinde ön prodüksiyon aşamasındaydı. Başlangıç tarihi kararlaştırıldıktan sonra, diğer oyunculara teklif götürülecekti.

Son filmiyle gişeyi salladı

Smith, bu yaz Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç'te (Bad Boys: Ride or Die) rol almış ve film gişede 400 milyondan fazla kazanmıştı.

Bilall Fallah ile Adil El Arbi'nin yönettiği filmde Smith'e Martin Lawrence, Vanessa Hudgens ve Alexander Ludwig eşlik etmişti.


Independent Türkçe, Deadline, Collider

DAHA FAZLA HABER OKU