İlki gişeyi sallamıştı: Devam filminden tüyler ürperten fragman

Lanet bu kez pop yıldızının peşinde

Son yılların en iyi korku filmlerinden biri sayılan Gülümse'nin devamı niteliğindeki Gülümse 2'den (Smile 2) yeni fragman geldi. İkinci tanıtımdan anlaşıldığına göre devam filmi de Gülümse gibi epey ürkütücü.

Devam filminde Aladdin'in yıldızı Naomi Scott, pop yıldızı Skye Riley rolünde. Skye, korkunç bir şeye tanık olduğunda, bir dizi rahatsız edici olay yaşamaya başlıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dünya turu sürerken geçmişiyle burun buruna gelen pop yıldızının hayatı, gittikçe daha da karmaşık hal alarak kontrolden çıkıyor. 

Yeni fragman Skye'ın, liseden arkadaşı Lewis'in ölümüne tanık olmasıyla başlıyor. Bu olaydan sonra lanet, gittiği her yerde o korkunç gülümsemeyi gören Skye'ın üzerine yapışıyor. 

Parker Finn'in yönettiği devam filminde Gülümse'nin yıldızı Kyle Gallner da lanetlenmiş polis dedektifi Joel rolüyle geri dönüyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Rosemarie DeWitt, Raúl Castillo, Peter Jacobson ve Miles Gutierrez-Riley de yer alıyor.

Fargo ve White Lotus gibi ödüllü dizilerde de rol alan Lukas Gage, ScreenRant'e yaptığı açıklamada devam filminin "gerçekten iyi" olacağına dair söz vermişti. 

"Gerçekten çok iyi olacak"

Martta verdiği röportajda 29 yaşındaki aktör, "Çekimler yeni bitti" diyerek eklemişti:

Gerçekten çok iyi olacak. Bunu izleyecek herles için gerçekten heyecanlıyım.

2022 yapımı ilk film, hem eleştirmenlerin beğenisini kazanmış hem de gişede beklenenden daha iyi bir performans sergilemişti. 

17 milyon dolarlık bütçeyle çekilen Gülümse, dünya çapında 217,4 milyon dolar hasılat elde etmeyi başarmıştı. 


Independent Türkçe, GamesRadar, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU