Halle Berry, Pierce Brosnan'ın "erkeklere olan inancını tazelediğini" söylüyor

Yıldız "Pierce Brosnan'dan daha centilmen biri olamaz" dedi

(MGM)

Halle Berry, erkeklere olan inancını Başka Gün Öl (Die Another Day) setinde, James Bond'un yıldızı Pierce Brosnan sayesinde "geri kazandığını" açıkladı.

58 yaşındaki Berry, 2002 yapımı filmde Giacinta "Jinx" Johnson'ı canlandırmıştı ve o dönemde şarkıcı Eric Benét'yle evliydi. Benét ve Berry 2005'te, Benét'nin sadakatsizliğine dair dedikodular ortaya çıktıktan sonra boşanmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Benet, Berry'nin David Justice'le 1993'ten 1997'ye kadar süren evliliğinin ardından ikinci eşiydi. 2004'te yıldız, daha önce şiddet gördüğünü ve bunun bir kulağında kalıcı işitme kaybına yol açtığını açıklamıştı. Berry 2015'te, failin Justice değil, başka bir erkek arkadaşı olduğunu doğrulamıştı.

Wired'a konuşan Oscar ödüllü yıldız, deneyimlerinden sonra filmde romantik partnerini canlandıran Brosnan'ın nasıl erkeklere yeniden güvenmesini sağladığını açıkladı.

Berry "O her zaman benim Bond'um olacak, her zaman" dedi.

Ben bir Pierce Brosnan hayranıyım. O filmde benim erkeklere olan inancımı tazeledi. Pierce Brosnan'dan daha centilmen biri olamaz.

Berry, Bond kızı olmakla ilgili deneyiminden bahsederken bunun hiçbir zaman kariyer hedefleri arasında yer almadığını açıkladı.

Berry "Bond benim dilek listemde yoktu, hayır, filmlerden birinde yer almak, ama filmleri her zaman çok sevdim, fakat birinde oynadığım için sinema tarihinin bir parçası gibi hissediyorum" dedi. 

O filmler ikonik. Sonsuza dek tarihimizin bir parçası olacaklar ve birinde, özellikle de Pierce'la birlikte yer aldığım için onur duyuyorum.

İkili, Brosnan'ın 007'yi son kez canlandırdığı filmde birlikte çalışmıştı. 2020'de Jimmy Fallon'ın Amerikan sohbet programına çıkan Berry, ters giden ateşli bir sevişme sahnesi sırasında sette yaşadığı utanç verici bir olayı anımsamıştı.

Berry "Bir gün Pierce Brosnan'la Başka Gün Öl'den bir sahne çekiyorduk" diye anlatmıştı.

Seksi olmam ve onu bir incirle baştan çıkarmam gerekiyordu ve sonra incir boğazıma kaçtı.

Kalkıp Heimlich (manevrası) yapması gerekti. Hiç seksi değildi, yani hiç seksi değildi.

Benét'yle Berry, 1997'de Los Angeles'taki bir konserde tanışmıştı ve yıldız, o sıralarda R&B müzisyenine karşı elektrik hissetmediğini söylese de ikili 2001'deki evlilikleriyle sonuçlanacak bir e-posta alışverişine başlamıştı.

Sonrasında Berry, 2005'le 2010 arasında Kanadalı model Gabriel Aubry'yle çıkmıştı, ikilinin 16 yaşında bir kız çocuğu var. Berry, 2010'da Karanlık Dalgalar (Dark Tide) setinde tanıştıktan sonra 2013'te Fransız aktör Olivier Martinez'le evlenmişti ve 2015'te boşanmışlardı. Birlikte 10 yaşında bir erkek çocukları var.


*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İdil Barım

 

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU