Matt Damon, Ben Affleck'le arasındaki tek "tartışma" sebebini açıkladı

En iyi arkadaşlar arasındaki ilişki her zaman sorunsuz değil

Matt Damon ve Ben Affleck yakın arkadaşlar (AFP)

Matt Damon, Ben Affleck ve kardeşi Casey Affleck'le aralarındaki tek "tartışma" nedenini açıkladı.

Oyuncu yıllar içinde bu iki kardeşle düzenli olarak işbirliği yaptı. Yazma ve oyunculukta birlikte çalıştığı Ben'le Can Dostum (Good Will Hunting) ve Air gibi projelere imza attı. Steven Soderbergh'in Ocean's Eleven üçlemesinin yanı sıra Christopher Nolan'ın 2023'te vizyona giren, En İyi Film ödüllü Oppenheimer'ında Casey'le karşılıklı oynadı.

İkiliye çok yakın olduğu göz önüne alınarak perde arkası sorulunca Damon bu ilişkilerin her zaman sorunsuz olmadığını itiraf etti.

Çarşamba günü (31 Temmuz) The Instigators'ın New York'taki prömiyerine katılan Damon, onlar hakkında "Birlikte çalışma konusunda sürekli olarak inanılmaz ortaklar" dese de bazen ilişkilerinin kolay ilerlemediğini de kabullendi. 

Damon, People'a "Yaratıcı tartışmalara giriyoruz" dedi ve ekledi:

Bunlar sağlıklı; duygularımızı ve egolarımızı işe karıştırmayacak kadar birbirimizi iyi tanıyoruz.

Damon sözlerini şöyle sürdürdü:

Her ikisiyle de oldukça sağlıklı iş ilişkilerine sahibim.

İçlerinden biri "bir konuda ayak dirediğinde" "kulak verdiğini" çünkü "yaratıcılıkla ilgili veya değil, hepimizin kör noktaları olduğunu" söyledi:

Benimle aynı şekilde düşünen birinin bir şey hakkında çok güçlü hislere sahip olduğunu gördüğümde ona gerçekten dikkatlice bakıyorum.

Damon ve Ben, Can Dostum'la 1999'da En İyi Özgün Senaryo ödülünü kazanmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Damon, özellikle pişmanlık duyduğu bir film projesini çekerken "depresyona düştüğünü" temmuzda söylemişti.

Söz konusu projenin adını vermeyiyse reddetmişti. Oscarlı Can Dostum yıldızı, yıllar içinde övgü toplayan birtakım filmde yer alırken, Çin Seddi (The Great Wall/2016), Suburbicon (2017) ve Küçülen Hayatlar (Downsizing/2017) gibi eleştirmenlerin yerden yere vurduğu bir dizi projede de oynadı.

Aktör, "Herhangi bir filmin adını vermeden... bazen kendinizi öyle bir filmin içinde buluyorsunuz ki, belki de umduğunuz gibi olmayacağını bilmenize rağmen yine de çekimleri sürdürüyorsunuz" demişti.

Prodüksiyonun yarısına geldiğimizi hatırlıyorum. Daha önünüzde aylar var ve ailenizi bir yere götürmüşsünüz, bilirsiniz işte, huzurlarını bozmuşsunuz. Derken eşimin beni ayağa kaldırdığını hatırlıyorum çünkü 'Ne yaptım ben böyle' tarzı bir depresyona düşmüştüm.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Eren Umurbilir

 

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU