Ellen DeGeneres emekliliğini duyurdu: Beni son kez görüyorsunuz

Ünlü komedyen "benden bu kadar" dedi

(AP)

Görünen o ki Ellen DeGeneres emekliye ayrılacağını çıtlattı, ay başındaki stand-up gösterisinde hayranlarına "benden bu kadar" dedi.

66 yaşındaki talk show sunucusu ve komedyen, "Ellen's Last Stand… Up" isimli turnesinde seyircilere, yeni Netflix özel yapımı için çekilecek son gösteri tarihlerini de tamamladıktan sonra şöhretle işinin biteceğini söyledi.

Santa Rosa'daki Luther Burbank Sanat Merkezi'nde gerçekleşen gösterinin soru cevap kısmında, hayranlarından biri DeGeneres'e turne bittikten sonra film çekmeye dönüp dönmeyeceğini veya Broadway'de tiyatro yapmayı isteyip istemediğini sordu.

SFGate'e göre DeGeneres "Hmm, hayır" diye yanıt verdi.

Beni son kez görüyorsunuz. Netflix özel yapımımdan sonra benden bu kadar.

Başka biri DeGeneres'in Kayıp Balık Nemo (Finding Nemo) ve Kayıp Balık Dori'deki (Finding Dory) karakteri unutkan balık Dori'yi yeniden seslendireceğini umduğunu söyledi ama komedyen şöyle dedi:

Hayır, bay bay diyorum, hatırlatırım.

Haziranda başlayan stand-up gösterilerinde DeGeneres, TV programı The Ellen DeGeneres Show'daki personelin toksik çalışma ortamı suçlamalarına değiniyor.

Taylor Swift ve Steve Carrell'den Britney Spears ve Ryan Gosling'e pek çok ünlüyü ağırlayan The Ellen Show, 20 yılın sonunda 2022'de sahne arkasında ırkçılık, cinsel suistimal ve göz korkutma iddialarıyla sona ermişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

DeGeneres yayında özür dilemiş ve WarnerMedia'nın soruşturması sonrasında üç yapımcı kovulmuştu.

Santa Rosa stand-up gösterisinin başka bir anında DeGeneres "kaba olduğu için eğlence sektöründen kovulduğunu" söyledi ve "talepkar, sabırsız ve sert" davranabildiğini itiraf etti.

Ama "kaba" olmadığını vurgulayarak şöyle dedi:

Güçlü bir kadınım. Bir sürü şeyim ama kaba değilim.

DeGeneres geçmişte, şovunun bu kadar kötü bir şekilde sonlanmasından "nefret ettiğini" söylemişti. "O şovu çok seviyordum" demişti.

Geçen aylarda DeGeneres skandalın evliliğini nasıl etkilediğini açıklamıştı. Arrested Development yıldızı Portia de Rossi'yle 16 yıldır evli olan DeGeneres, evden çıkmanın güç geldiği o "zor dönemde", "bunalımın" ilişkilerini zedelemeye başladığını söylemişti.  

Başıma gelenleri gördü… bunu benimle beraber yaşadı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İdil Barım

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU