2024 yapımı komedinin yıldızı, yeni dizide eski rol arkadaşıyla buluşuyor

Steve Carell'in de oynadığı dizi, Netflix'te gösterime girecek

Will Forte, Jez Scharf tarafından yaratılan 7 bölümlük Bodkin'de Siobhán Cullen (ortada) ve Robyn Cara'yla (sağda) birlikte rol alıyor (Netflix)

Will Forte, yeni rolüyle Netflix'e geri dönüyor ve Saturday Night Live'daki eski rol arkadaşı Tina Fey'le tekrar bir araya geliyor.

Bu yıl Netflix'te gösterime giren Bodkin'de de rol alan Forte, 1981 yapımı Dört Mevsim'den (The Four Seasons) uyarlanacak dizinin kadrosuna katıldı. 

Aynı adlı filmden uyarlanacak dizinin başrolünü ve yaratıcılığını 54 yaşındaki Fey üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Steve Carell, Colman Domingo, Kerri Kenney-Silver ve Erika Henningsen yer alıyor.

Fey, Dört Mevsim'in yeni uyarlamasını Lang Fisher ve Tracey Wigfield'le birlikte yazdı. Bu üç isim, Emmy ödüllü 30 Rock'ta birlikte çalışmıştı.

Üç çiftin altüst olan hayatlarını anlatıyor

Alan Alda'nın yazıp yönettiği 1981 tarihli film, her sezon birlikte tatil yapan üç çifti merkezine alıyor. Ancak erkeklerden biri eşini terk edip yanında daha genç bir kadın getirmeye başlayınca işler karışıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Alda filmde Carol Burnett, Len Cariou, Rita Moreno, Jack Weston, Sandy Dennis ve Bess Armstrong'la birlikte rol almıştı.

Komedinin 8 bölümlük bir diziye uyarlanacağı ocakta duyurulmuştu. Netflix uyarlamasının prodüksiyona yılın sonlarında başlaması planlanıyor.

Forte ve Fey, 2002-2006'daki Saturday Night Live skeçlerinde birlikte oynuyordu. İkili daha sonra 30 Rock'ta da beraber rol aldı.

Amerikalı komedyen Forte, Netflix'in Sweet Tooth ve Fox'un 2015-2018'de ekranlara gelen The Last Man on Earth dizilerinde de oynamıştı.

54 yaşındaki Forte, son dizisi Bodkin'de gerçek suç meraklısı bir podcast yapımcısını canlandırıyor ve inatçı bir gazeteciyle birlikte geçmişin deşilmesini istemeyen ahaliye rağmen İrlanda'nın ufak bir kasabasındaki tuhaf vakayı araştırıyor.


Independent Türkçe, Hollywood Reporter, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU